31 de desembre 2008

UN ALTRE HOME DELS NASSOS

Un altre any... un altre home dels nassos! Suposo que qualsevol dia seria bo per aturar-me i fer balanç però no puc evitar caure en els tòpics i, a més, sóc un animal de costums... Total, que de fa anys que acostumo a fer balanç avui, a 31 de desembre.

I quin és el titular del 2008? Definitivament: L'Inici d'una Nova Era. En molts aspectes de la meva vida... eh? Ara fa un any li demanava al 2008:
  • Que els projectes que hem decidit amb el Mico surtin i surtin molt i molt bé. I... han sortit molt més bé del que m'hagués atrevit a demanar aleshores. A vegades, quan hi penso, ni jo em puc creure que el nostre "projecte" hagi sortit tan i tan bé... Sé que sóc molt afortunada d'haver tingut un embaràs ràpid, fàcil, sense maldecaps, un bon part, i una filla sana i preciosa amb qui gaudir de la vida la resta de la meva vida. Cada dia encara em costa de creure que l'Èlia sigui aquí...
  • Que pugui gaudir dels bons moments i aprendre dels dolents. I... crec que he tingut un any molt més tranquil que els anteriors. Amb la serenitat suficient per poder reconèixer els bons moments i aprofitar-los. I amb la serenitat suficient com per poder treure aprenentatges d'alguns de dolents... D'altres, clar, encara són assignatures pendents...
  • Que pugui estar més segura de mi mateixa, més valenta, més tranquil·la. Més tranquil·la, fijo. Més valenta... no ho sé. Més segura de mi mateixa... potser.
  • Que continui trobant motius per gaudir del curro tot i els agobios. Ja! I una merda. Perquè he canviat de curro!!!! Balanç del canvi? Doncs crec que molt bé per una de les coses que volia: més qualitat de vida. Menys estrès, més temps per mi mateixa, menys pressió, millors horaris, bon clima... Però encara no sé què pensar per la banda "professional". No sé... A vegades em sembla que no he fet un bon canvi... Per una banda, el meu lloc a la nova entitat no està segur. Encara sóc una "aposta" que no ha tingut gaires bons resultats. D'altra banda, faig una feina més aburrida, tècnicament menys interessant. Amb menys marge d'aprenentatge. En fi... ja veurem!
  • Que algunes de les coses que m'han fet patir aquest any millorin, canviin o ja no m'afectin. Buf... Balanç més aviat negatiu. Algunes de les coses que em van agobiar de veritat el 2007, el 2008 també hi han estat. I no sé si he sabut prendre-me-les amb més patxorra. Per tant, ni millora, ni canvi, ni no afectar... Tema pendent pel 2009?
  • Un cotxe nou... nanai. De cotxe nou res de res. No es pot tenir tot mainada.

Bueno... i quines són les coses que li demano al 2009?

  • Aprendre a ser una bona mare i poder gaudir de l'Èlia cada minut, cada moment, cada dia...
  • Que el Mico i jo sortim enfortits, com a parella, del fet de ser pares. Que gaudim l'un de l'altre i tots dos de l'Èlia, cada minut, cada moment, cada dia...
  • Que els avis continuin aguantant. Que els moments de prendre decisions siguin evidents. I que les decisions siguin fàcils.
  • Començar a ser una aposta amb bons resultats al curro. I, si no, que no sigui molt dolorós.
  • Viure tranquil·la, valenta, segura. Que les coses que m'han agobiat el 2008, ja no m'agobiin el 2009. Encara que ni millorin, ni canviin.
  • Fer un viatget xulo xulo tots 3.
  • I...d'això... un cotxe nou? jejeje!

En definitiva, un any per consolidar, per continuar avançant, per continuar gaudint de la vida.

FELIÇ ANY NOU!!!!

Que totes vosaltres (sí, em sembla que no hi ha cap home que llegeixi aquest blog, oi?) tingueu un fantàstic viatge al voltant del sol!!!!




2 comentaris:

Vanessa ha dit...

Guapa, Bon Any!!

Un balanç molt i molt bo. El de 2009 serà molt millor, no ho dubtis!!!

Joana ha dit...

Bon any i molta força per fer realitat els teus somnis.
Petons