25 de febrer 2008

ARA SÍ QUE VA DE DEBÓ

Sabeu quantes vegades m'he queixat del curro? M'he queixat aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí...


Sabeu quantes vegades em queixaré del curro després de dues setmanes? Mai més!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exacte! Ho heu endevinat! Ara sí que va va de debó!!! Més que res perquè... JA TINC UNA NOVA FEINA!!!!!!! Siiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Alegriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Tinc un munt de coses per explicar però no sé ni per on començar. Bàsicament:
  • Me'n vaig a l'entitat del tercer sector on vaig fer l'entrevista de feina dilluns passat. Però no me n'hi vaig a fer de jefa de cap amiga. Resulta que quan van es van mirar amb més atenció el meu CV, van pensar que tenien una altra vacant que s'adaptava molt millor al meu perfil. Em van oferir aquest altre lloc de treball i a mi se'm van treure totes les recances de cop.
  • Estic molt i molt contenta perquè l'entitat és la booooooooooomba. En serio. Treballen molt i molt bé i els temes dels que s'ocupen és de lo que més m'agrada de la meva feina d'ara.
  • A més, les condicions de treball no tenen ni punt de comparació amb les que tinc ara. Treballaré molt però també és veritat que tindré mooooooooooooolt més temps per mi mateixa. Millors horaris. Més vacances. Ooooooooooooooh!
  • Em pagaran una mica menys que ara, però comparat amb la millora en qualitat de vida, se me'n fot.

Què us sembla?

La veritat és que m'he passat el cap de setmana menjant-me el tarro. Perquè a finals de la setmana passada la jefa em va pillar per banda i es va dedicar a preocupar-se per mi, a preguntar-me com estic i a involucrar-me a saco en el futur de les coses... I clar, jo sabia que avui em dirien si em donaven la feina nova. I havia de decidir què fer. I... Ja ho sé, vist des de fora era evident el que havia de fer però des de dins... En part, per això no havia escrit cap post. Al cap només hi tenia la feina però no volia fer cap post fins que no ho tingués decidit. Ja estava tipa de posts del pal "que ve el llop"...

En definitiva, que ara sí que va de debó... Canvio de feina!!!!!!! L'única cosa que tinc pendent és avisar a la feina d'ara, dir-li-ho a la jefa. He decidit que ho faré dimecres perquè no m'he d'incorporar a la nova feina fins d'aquí a un mes, el 25 de març. Això em dóna marge per dir-ho dimecres, deixar dos setmanes i mitja a la feina d'ara, i anar-me'n de vacances per setmana santa. Tot rodó.

No negaré que estic una mica acollonida per la reacció de la jefa i de la direcció de l'empresa quan digui que largo. Però com que ara ja ens hem dit mútuament que sí al nou lloc, és una decisió ferma, ferma. Feta.

I res... ara sí que és THE BEGINNING OF A NEW ERA...jejeje!

8 comentaris:

SANDRA ha dit...

Has deixat la feina??? ups, m'he quedat una mica estorada!!! ;-)

Núria ha dit...

Se t'ha tallat el post o és que acaba així???
M'has deixat ben intrigada...

Gatxan ha dit...

Jejeje! És que la gata ha passat per damunt del teclat i se m'ha publicat a mitges... Però ara ja hi ha tota la informació...

Anònim ha dit...

Nena... estic molt contenta per tu, espero que el començament d'aquesta nova era sigui molt millor i estic d'acord amb tu que la pasta no val res quan es parla de qualitat de vida.

Enhorabona!!!

(A mi la miska a vegades em fa el mateix... mira que hi ha llocs per passar, però ella només troba pas pel mig del meu teclat!!!)

Rebeca ha dit...

Me n’alegro molt del canvi sobretot perquè sembla collonut ¡!!

SANDRA ha dit...

Ei! ara sí que he llegit tot el post! nena doncs un 10 no? tot sembla estar molt i molt bé. I a la jefa d'ara que la bombin!!! perdó, se m'ha escapat! jejeje ;-)

Núria ha dit...

Enhorabona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me n'alegro molt per tu, segur que t'anirà molt bé aquesta nova feina.
Ara només et queda passar "el tràmit" de dimecres i ja seràs lliureeeeeeeee! Quin pes de sobre que et treuràs...
Un petó!

Ann ha dit...

oe oe oeoe oeee oeee oe oe oee oeee oeee