29 d’agost 2007

ÚLTIM DIA

Avui és l'últim dia de vacances i me l'han amargat. Qui? La meva feina. M'han trucat aquest matí per dir-me que m'espera un marrón de campionat. Es veu que es pensaven que hi tornava avui (perquè no recordaven que m'havien donat un dia més de vacances degut al cap de setmana que vaig haver de treballar a finals de juliol) i quan han vist que no hi era han decidit trucar-me per donar-me la feliç notícia.

Alegria.

Es veu que és un marrón que ja fa temps que està allà però amb la histèria de finals de juliol ningú me n'havia dit res.

I el marrón ha d'estar solucionat per divendres a les 14.00h.

Sabeu com em sento? Doncs que N'ESTIC FINS ELS COLLONS. Ja no aguanto més. Fins aquí hem arribat. Punto. Demà torno a currar i demà començo a buscar feina. És que no pot ser. No pot ser que trobin normal sotmetre la gent a aquest nivell d'estrès. No pot ser que es creguin amb el dret de comptar amb l'absoluta disponibilitat del personal. D'un any cap aquí tinc una urticària, m'he engreixat molt, dormo malament, tinc un mioma i un pòlip i necessito massatges a l'esquena regularment. Patètic, oi? Doncs igual de patètic seria continuar ni un minut més del necessari en aquesta merda de curro. Se me'n fot si cobro menys i si la nova feina és més avorrida. Segur que també serà menys estressant i tindré temps per mi mateixa.

Fa uns dies que volia fer un post fent-vos una enquesta. Posant-vos els pros i els contres i demanat-vos que, encara que fos de forma anònima, diguéssiu la vostra opinió. Doncs mira, m'ho han estalviat. Ara l'únic que em plantejo és si abans de plegar m'aprofito una mica del sistema...

Quina manera més bonica de començar l'any, eh?

Alegria.

3 comentaris:

Friks Vaporup ha dit...

No seré pas jo qui et doni un consell, és massa complicat. Només et puc dir que he canviat 5 vegades de feina i que en 4 casos va ser per millor i 1 per pitjor.

Aprofitar-se el sistema? Sí, sense cap mena de dubte.

Sigui el que sigui, bona sort!

Gatxan ha dit...

Hola Friks! Bueno, segons la teva experiència això fa un 20% de possibilitats d'anar a pitjor... Mira, n'estic tant tipa que crec que s'ho val! Gràcies per la sort. La necessitaré per trobar algo de lo meu!

Núria ha dit...

Hola! Què tal? Avui ja has tornat a treballar? Ànims amb això de la nova feina, segur que trobes alguna cosa que t'ofereixi millor qualitat de vida i menys estrés. Al fi i al cap, això és més important que cobrar una mica més.

Per cert, parlant de feina...jo he agafat una plaça que resulta de la reducció de jornada de dues persones. És a dir, sóc la seva mitja jornada; i ara les donen de dos en dos, perquè així la substituta acaba fent una jornada sencera. Espero haber-me explicat bé, és una mica estrany d'escriure tot plegat.

Per cert, dilluns 27 en vaig fer 27! jejejeje.

Molta sort i molts ànims!!!!!!!!!!!