17 de setembre 2007

VARIS EN DILLUNS

Dilluns........ pfffffffffffffffffffff.

  • Cap de setmana mogudet: Bodorrio + ressaca.
  • Notícies de la gossa: l'oftalmòleg de gossos va dir que ell creu que hi podrà tornar a veure. Alegria, alegria! Sembla ser que tot plegat es deu a una pujada de pressió que la gossa va tenir durant el post-operatori.... Aquesta pujada li va provocar una hemorràgia que és la culpable de tot. Pregunta: I ningú se'n va adonar?????!!!!!!!
  • Resultats de l'enquesta: 1 vot anònim pel prat. 1 vot per l'abre (=1/2 vot de la Joana i 1/2 vot de la Miskah). 3'5 vots per les pomes (=1 vot de la Barbara, 1 vot de la Núria, 1/2 vot de la Joana i 1 vot de la Miskah). Per tant, les pomes!!!!! Moltes gràcies per la vostra participació!!! Intentaré fer el canvi demà al vespre o així... Però necessito temps perquè tot plegat és una mica de merder...
  • Notícies laborals: pffffffffffffffffffffff. Sembla ser que la crisi post vacacional decau. Serà que torno a entrar en l'espiral conformista de cada any? Demà m'han convocat a una entrevista de detecció de necessitats de la plantilla...juas, juas! És un xou que es munten cada x temps per tal de "conèixer el clima laboral i saber en què pot millorar l'empresa en la gestió dels RRHH". Les entrevistes les fa una persona externa i en teoria són anònimes.... Bueno. Ja us podeu imaginar quina és la realitat no? Aquest any tothom s'ha posat d'acord per demanar jornada intensiva els estius... Si ens ho donen em quedo! Mira què et dic.
  • Marrón de la setmana: Com que sembla que estem de mala ratxa, la setmana passada no podia ser menys i hi havia d'haver un marron. Aquesta vegada gros. Uns amics van tenir un accident de moto i estan hospitalitzats. Res vital però sí suficientment greu com perquè hagin d'estar en rehabilitació uns quants mesos després d'una estada a l'hospital que haurà inclòs cirurgia. Només em queda dir: deixeu estar les motos. En serio.

Bona setmana!