28 de setembre 2007

DV: DIVENDRES DE VARIS 9

Buenoooooooooooooooooooooooooooo! Per fi és divendres altra vegada!!!!!!

  • La meva gossa està recuperant la vista!!!!!!!!! Siiii! Ha recuperat un 70% de la visió en un ull i un 30% en un altre... No us podeu ni imaginar lo contenta que estic. Ja no està cega. Vale que potser no hi veu del tot però, segurament, ja hi veu més que quan tenia catarates.... I encara pot recuperar més!! Bien!

  • El lloc on he d'anar durant 6 setmanes una vegada per setmana es.... tatxan, tatxín... Guadix!!!! A la província de Granada. Sí, al sur! De fet, ara ja només hi he d'anar 5 vegades més.... ommmmmmmmmmmm. Us deixo un parell de links a posts sobre què vol dir viatjar per feina. Sí, pot ser una merda. O pot ser interessant. I, sobretot, és cansat. El que més pal em fa és, definitivament, que sigui tan sovint. Lo guay és marxar un cop al mes o així...

  • Demà anem d'aventura. És una sorpresa pel Mico però no us puc dir exactament què és perquè ell també mira el blog. De totes maneres, serà xulo, xulo. Ja us posaré fotos diumenge o dilluns...

  • Estic encantada de l'anunci aquest que hi ha a les parades de bus de Barcelona. Mai havia estat tan distret anar caminant pel carrer.... juas, juas, juas!

  • Algú sap com ho puc fer perquè la data del post no quedi tan enganxada al text? He manipulat la plantilla tot el que he sabut/pogut però d'això no me'n surto i no m'agrada gens... Quin codi hauria d'introduir? Més o menys, en què m'hauria de fixar de la plantilla?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer de tot m'alegro per la recuperació de la teva gossa.
Segon, quina llàstima de ja no viure més a Barcelona i tercer... Això de que la data et quedi tan enganxada al text (a Firefox no es nota, per cert) doncs prova de escriure < b r /> (treu els espais entre <, b i r que sinó no em deixa publicar el comment) a la plantilla, en el lloc on estigui el codi de l'entrada (como no utilitzo el blogger no sé quina etiqueta deuen fer servir... hauria de ser alguna cosa on poses "entry" si es com WP).
Si no ho trobes proba de posar-ho (< b r /> sense espais)sempre abans de començar a escriure les entrades a veure si funciona. I si no et funciona, me envies un mail amb el codi en HTML i miraré si et puc ajudar.

(Espero que hagis entès alguna cosa ;p Bon cap de setmana!)

Gatxan ha dit...

Miskah,

moltes gràcies per les idees. Aquesta tarda, quan estigui a casa més tranquil·la ho provaré. A veure què tal. I sobretot, gràcies per l'oferiment de mirar-t'ho. Si no me'n surto ho tindré en compte!

Bon finde!

Núria ha dit...

Hola!!
Espero que us anés bé l'escapada del dissabte! Segur que vau desconectar i carregar piles. A veure si ens penges les fotos i així sabrem on vau anar.
Jo aquests dies he continuat amb l'intent de canviar la plantilla del bloc i no hi ha hagut sort. Es veu que quan em vull baixar el codi nou aquest no està en format xml sinó que és un zip. No me l'accepta. Avui he parlat amb la Barbara i té el mateix problema!