01 d’agost 2007

EMOCIONS FORTES

Ja estic de VACANCESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! De fet, estic escrivint el post des de casa, encara vaig en pijama, m'he aixecat fa una horeta i la Saigon està clapant tranquil·lament al meu costat... Això és vida!!!!!!

Els últims dies, però, han estat d'emocions fortes. Sabeu lo d'acabar en punxa? Doncs ahir sortia del curro a tres quarts de nou del vespre després de 2 dies de nervis i histèria pujats... meus? No! Nervis i histèria de la jefa... brrrrrrrrrrrrrrrrr... I clar, de retruc un agobio del quinze meu... En fi, horrorós.

I què més ha passat? Doncs que he pogut comprovar que el meu aparell reproductiu està de fiesta loca.. ja ho sé, com diuen els anglesos, això potser és Too Much Information for you (TMI) però és lo que hi ha... Resulta que més enllà del mioma (que no ha crescut!!!!! alegria!!!!!) ara tinc una merda de pòlip, o com s'escrigui. És a dir, els del meu úter s'han muntat una juerga i ara em surten amb això... Conseqüències? Doncs que tinc un aparell reproductiu superpoblat de coses rares i que potser m'hauran de fer una mini-operació al setembre per treure-m'ho... El pòlip, eh? Amb el mioma no hi ha res a fer... I més conseqüències? Doncs en paraules textuals de la ginecòloga... "jo no ho demoraria gaire"... el què?????!!!!!!... aaaaaaaaaaaaaahhhh!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per les vacances (a gandulear lo que se pueda!!!!) i espero que l'operació de setembre sigui lleu (la veritat és que et surten unes coses molt rares... ;p és broma, en realitat és que no se que és un pòlid).

Gatxan ha dit...

Sí... la veritat és que tinc la sensació de que m'he convertit en una pupes...jejeje!