23 de novembre 2007

PENDONEJAR


Heu anat mai a treballar amb la mateixa roba que duieu el dia abans perquè heu passat la nit fent marranades a casa d'algú altre i heu sortit del llit amb el temps just d'arribar al curro?



Jo sí. En mis años mozos.... I apostaria bastanta pasta en que la meva jefa també.



Perquè avui, per primera vegada des de que treballo amb ella, ha vingut a la feina amb la mateixa roba que duia ahir. Si tenim en compte que és difícil veure-li la mateixa peça de roba dues vegades a l'any, entendreu la magnitud de la tragèdia... I, a més... hi duia una taca!!!!



Je!je!je!... Pendona!

3 comentaris:

SANDRA ha dit...

Hola Gatxan! no ens coneixem però sóc amiga de la Núria (la pobra de les migranyes). Nena m'encanta el teu blog i no he pogut evitar conectar-me. Et volia preguntar com ho has fet per canviar la plantilla. Fa la tira de temps que provo de canviar-la i no hi ha manera. N'he parlat amb la Núria i ella també ho ha provat i ha desistit perquè no ha pogut...vinga explica'ns el secret!!!
Per cert, m'alegro que la operació anés bé. Adéu guapa, ens llegim pel blog i espero resposta. Fins la propera!

Gatxan ha dit...

Hola Sandra!!! Encantada de "conèixer-te" i de que em llegeixis. He de reconèixer que jo també he estat fent de "lurker" en el teu blog i, ara em toca a mi: Felicitats pel casament i espero que us ho passeu teta al Magma...jejeje!

A veure, el tema del canvi de plantilla no hauria de ser tan complicat. No sé pas què us passa a tu i a la Núria. Jo ho he fet 2 vegades des de que tinc el blog. Es tracta d'anar a alguna pàgina d'aquestes de plantilles gratis, buscar la que t'agradi, guardar-te l'arxiu amb el codi html i copiar-lo a la finestra de plantilla del teu blog traient tot el que ja hi havia... A partir d'aquí no entenc perquè no podeu canviar... Suposo que blogger té incompatibilitats amb segons quins dissenys. Per això heu de mirar sempre que siguin dissenys específics per blogger... Ho has provat amb alguns dels dissenys de Pannasmontata (link al meu blog) o de http://freetemplates.blogspot.com/.
o de http://bloggertemplatesbycaz.blogspot.com/

Si no te'n surts envia'm un mail i em podré enrollar més...

Ànimus i sort!

PD. Quan hagis enganxat la plantilla nova segurament hauràs de perdre temps arreglant cosetes. Pensa que no sempre queda bé a la primera...

SANDRA ha dit...

Ok! gràcies per la informació! Sï, ja ho he provat amb algunes de les plantilles que tu em dius, però fent el que comentes de borrar i enganxar, no me'n surto...em diu no sé què d'error...però jo penso insistir! Avui ho tornaré a provar a veure què;és que estic una mica cansada de la imatge del meu blog i volia modernitzar-la una mica. Bé, un petó i feliç diumenge! dew.