25 de novembre 2007

INTIMITATS


Aquest és un post dedicat especialment a la Sandra i a la Núria que volen canviar la plantilla del seu blog i no poden... Noies, això és un estríptis. Aquesta és la pinta que té el meu blog per dins, a l'apartat plantilla:






Si us hi fixeu, l'opció que surt clicada és "modificar html". A la finestra gorda, la de baix, és on s'hi enganxa el codi html de la plantilla nova. Aquest codi és el que us heu hagut de baixar i de desar al vostre disc dur prèviament.



Si la pinta del vostre blog no és la mateix que la meva podria ser que blogger us fes la punyeta perquè no pugueu posar-vos plantilles que no siguin seves... És a dir, que en les noves versions de blogspot no es puguin posar plantilles que no siguin fetes per blogger...



Què, com ho veieu?

3 comentaris:

Núria ha dit...

Gatxan!!! Moltes gràcies per l'interès i la classe pràctica! Però el nostre bloc no és com el teu, així doncs ara ja sabem perquè no ens funciona la teva manera.
Avui dinant hem parlat amb la Barbara d'aquest tema, ella també ha probat de canviar la plantilla i no ha pogut. Això és un expediente X!!!
Suposo que el format de bloc que tu tens és diferent.
Ho seguirem intentant!!!
Gràcies per tot.
Petons!

SANDRA ha dit...

Gatxan, moltes gràcies per l'ajuda que ens ofereixes...però la teva plantilla i la nostra no tenen les mateixes pestanyes...és més les teves són en català???!!!quina sort no? nosaltres les tenim en castellà! quan fa que tens el blog? nosaltres des de l'any passat. Potser deus tenir una versió antiga a la nostra i per això tots aquests problemes. Ho he estat provant i només em deixa baixar-me les que hi ha a la pàgina blog and web. Continuaré provant! adeu.

Gatxan ha dit...

Noies, tema resolt: la meva versió del blog és més vella (març 2006) que la vostra i suposo que en les noves versions blogger no accepta plantilles externes... Mecatxís! Pel que fa la català, no teniu una finestreta per seleccionar l'idioma damunt del lloc on poseu l'usuari i el número secret?