09 d’abril 2007

SETMANA SANTA 2007 - LA PROVENÇA

Doncs sí, al final vaig tenir festa el dijous i hem marxat a la Provença, a França. De fet, volíem anar a la Camarga però no trobàvem allotjament enlloc... I vam acabar a Montfrin, un poble d'aquests tan francesos amb la boulangerie i tot plegat a mig camí entre Avignon, Arles i Nimes. La maison d'hotes, Les Soleils, genial. Tenia una cosa molt especial: habitacions temàtiques...juas, juas! La nostra no tenia pèrdua... Es deia Santa Fe i ha estat font de mooooolt de catxonedo... Era com estar a un parc temàtic..



I res, hem estat fent el turista fins avui. Ha estat molt bé perquè ha fet molt bon temps i molt de sol. I hem vist algunes coses molt interessants: el Palau dels Papes d'Avignon, la Feria d'Arles (amb corridas de toros com les d'aquí...va ser tot un xoc!), l'Abadia "troglodita" de San Roman, els aiguamolls de la Camarga, Saintes Maries de la Mer i el castell medieval de Les Baux de Provence. I de tornada hem parat a Sete. En fi... molt xulo tot plegat... Llàstima que hagi estat curt...


El far de Sete

El palau dels papes d'Avignon



El poble de Les Baux de Provence vist des del castell.
I a sota, vista de La Provença

2 comentaris:

Barbara ha dit...

Em fa riure molt aquesta casualitat: que totes dues vam viatjar als mateixos llocs per setmana santa. Internet es un lloc estrany oi?
oh... i perdona el meu català... encarra estic aprenant :-)

Gatxan ha dit...

Què va! No hi ha res a perdonar! El teu català és molt bo! Suposo que ja ho saps que als catalans ens emociona que algú es mati a aprendre'l... ;-) A més, escriure'l sempre és més complicat i, en canvi, ho fas prou bé. No et tallis!