05 d’octubre 2008

FINDE A MADRID

L'Ave és la booooooooooooooooombaaaaaaaaaaa! En serio. Una mica car i, per tant, elitista: un mitjà de transport que no tothom es pot permetre. Però a part d'això: xulo, xulo! És molt còmode i, en comptes de preocupar-te per la carretera i la conducció, pots anar llegint tranquil·lament, dormint, mirant el paisatge, al·lucinant quan posa que vas a més de 300 km/hora, etc. És molt més agradable que l'avió, en serio. Molt més còmode.

I Madrid continua essent una ciutat amb molta vida... Bonica i interessant. Sobretot hem estat pel centre: Sol, Plaza Mayor, el Retiro, la Gran Via, Huertas, Opera, el palau Reial, el Rastro... I, Anna, hem passat per La Latina avui al migdia. No hem fet cap vermut perquè estava a petar però hi havia un ambientazoooooooooooooo.

El concert d'ahir va estar prou bé però em van agradar més els The Australian Pink Floyd Show que vam anar a veure el febrer passat. Pink Tones estan bé però es van centrar molt en l'etapa més psicodèlica de Pink Floyd. I, per tant, van cantar poques de les cançons que més m'agraden. Va ser molt "instrumental", van cantar molt poc...

I res, una de les alegries més xules que m'he emportat del cap de setmana ha estat que... tatxán, tatxan... resulta que tots els tests de glucosa que m'he estat fent per la diabetis gestacional, han donat bons resultats!!!!!!!!!!!!!!! És que, de moment, m'he fet 3 tests i n'hi havia un que, en teoria, havia sortit malament. És a dir, amb el sucre per sobre dels límits. Però resulta que la tia de la farmàcia on me'l vaig fer es va equivocar... Va pensar-se que jo estava endejú i, en realitat, jo ja havia esmorzat i, per tant, el valor que va sortir era correcte. I ens n'hem adonat avui quan a la farmàcia de Madrid m'han dit que el valor d'avui estava bé... hem comparat i... premio! Sabeu què vol dir això? Que, sí, que només eliminant els dolços i vigilant amb la dieta, ja faig!!!! Que fijo que no caldrà medicar-me... Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Bueno... i us deixo amb una sorpresa... Què us sembla la meva panxa de 32 setmanes????


9 comentaris:

Joana ha dit...

Veig que compartim afició per Madrid, a mi també m'agrada.
Estàs super guapa xiqueta, però molt!
Ja queda molt poquet.
Petonets

Vanessa ha dit...

Apaaaaaaaaa! Quina panxulina més xula!!! Tia, està genial... jajajajaja! Quina sorpresa.

M'encantaria viatjar en AVE, aquest estiu vam estar a punt però al final per peles no ho vam fer. El meu pare l'agafa tot sovint per anar a currar a Madrid i està encantat de la vida, diu que a l'aeroport es perd tant de temps i que amb l'AVE es va fantàstic.

Moltes felicitats pel teu test de glucosa...

Petonets!!!

Ann ha dit...

ualaaaaaaaa!!!
ara m'agrades!!! que en tenia jo de ganes de veure't la panxa!!
que guai... ja queda ben poquet, eh!
tinc pendent anar amb l'AVE i tornar a Madrid!
me n'alegro que hagi anat tot tant bé!
un petonàs!

Anònim ha dit...

Nena quina panxa!!! Donen ganes de tocar-la. Ja falta molt poquet!!!

Aquestes fotos sempre m'encanten, he de dir que la meva jefa que deu està d'unes tres setmanes més que tu em va donant "panxazos" cada cop que s'apropa a la meva taula, així que m'imagino com deus estar tu.

Ah! Jo em faig fer del club Ave, per si algun dia l'agafava, però no he tingut l'oportunitat i és que es veritat que són molt cars els bitllets.

Anònim ha dit...

I wish I could read your updates. But I am happy to see that everything seems well and that you look amazing. Your belly is so beautiful! Not too much longer now...

xoxoxo

Gatxan ha dit...

Noies,

moltes gràcies per dir-me que us agrada la meva panxa! Hi ha moments que a mi també m'agrada molt però d'altres me la veig massa gran i penso que dec semblar una panxa amb cames...

Nikole,
Thank you for your nice comment. Yes, there are only 8 weeks left if she waits till her due date... A bit nervous there but definitely looking forward to meet her.

Núria ha dit...

Però què dius!!!!
Gatxan... tens una panxa xulíssima!!!!!!!!!
I si a sobre et trobes bé, i cuidant-te pots menjar gairebé de tot, millor que millor!!

Per quan l'espereu???

Per cert, ja té nom??? jejeje.

Un petonàs!!

SANDRA ha dit...

Gatxan! que fa dies que no et dic res... nena quina panxa més bonica! que bé, ja queda poc pel desenllaç!!! petons.

Núria ha dit...

Xataaaaaa... perdona! De vegades me n'oblido d'explicar bé les coses per qui no és mestra.
Una TEI és una Tècnic d'Educació Infantil, abans només podien treballar en Llars d'Infants però ara poden treballar pel en escoles també, a P3. Són dues mans més per tot!!!

Que tinc una vida social que fa por?? juasjuasjuasjuas. No et pensis, entre setmana quan arribo de l'escola no faig res més que fer més feina fins que m'en vaig a dormir... (això si, dilluns i dimarts miro Ventdelplà que estic ben enganxada!! jajaja).

Bon cap de setmana!!!!!!

Un petonàs!