29 de setembre 2008

MADRIZZZZZZZZZZZZZZZ

Dimecres passat va ser el cumple del Mico:



31!!!!!!!!!!!!!!!!!



I per celebrar-ho aquest finde anem a Madrid (o Madrizzzzzzzz, depèn de qui ho pronuncïi...). Resulta que el Mico és d'aquells espanyols (li agradi o no, el DNI diu que ho és) que només hi ha estat per feina. És a dir, de passada. No en coneix massa cosa, doncs.

L'excusa per aquest cap de setmana és anar a veure un concert de Pink Tones, una tribute band de Pink Floyd. El Mico és un fan de Pink Floyd però, com que ho té cru per veure'ls en directe algun dia, es tracta de buscar "succedanis"...

I, com que jo ja no puc anar amb avió, anem en AVE...!!!!!!!!! Que a mi em fa molta gràcia lo d'anar-hi per primera vegada... Total, que el planning és fantàstic: arribem dissabte al migdia a la Capitá der Reino, anem a l'hotel a deixar els trastos, dinem i fem un voleio pel centre, anem al concert, sopem... i l'endemà tenim tot el diumenge per fer algun vol, jalar a la Plaza Mayor, anar al Rastro... etc. Tornem diumenge al vespre però no molt tard. És a dir, lo just per passar un cap de setmana de relax porahí sense estressar-nos. Que bé, eh? En tinc unes ganes!!!!!!!!!!!!!!!

Lo millor de fer aquest tipus de regals és que així jo també els puc disfrutar...jejeje! MOLTES FELICITATS MICO GUAPO!!!!!!

4 comentaris:

Núria ha dit...

Felicitats, Mico!!!!!!!!

Que bé que us ho munteu, nena!! Us ho passareu molt bé i desconectareu molt... Ja ens explicaràs l'experiència de l'AVE.
Quina marxa que portes! Segur que la nena sortirà ben marxosa!!!!

Un petonàs!!!!!!

Vanessa ha dit...

Felicitats, Mico!

Madrid és guai.

Ann ha dit...

disfruteu moltíssim! madrid m'encanta...
no us perdeu fer unes tapetes per la latina el diumenge, hi ha molt bon ambient..
vengaliiiiiiii
que tingueu molt bon viatge i felicitats!

Anònim ha dit...

Bienvenido al club... de los 31!!!

No son tants com sembla. Que us ho passeu molt bé... per cert, em van dir a l'AVE ja hi havia nascut un nen.