01 d’agost 2008

POSEM-NOS AL DIA?

Fa un munt de dies que volia escriure sobre el munt de coses que han passat i que tinc el cap... Però entre una cosa i l'altra no trobava el moment per estar tranquil·lament escrivint. Encara que sembli una xorrada, sabeu la calor que fa el portàtil a la falda????

En fi... primer post de "posem-nos al dia". Aquest és el regal que em va fer el Mico per celebrar els 7 anys.






Noooooooooooooooooo. Ara no us penseu que som TAN PIJOS. Era llogat!!!! El Mico em va regalar un Mini descapotable vermell per un dia. I va ser la hòstia!!!!! Jejejeje!


Resulta que a mi m'agraden MOLT els Minis però sempre he tingut clar que passava de comprar-me'n un, encara que me'l pogués permetre...., perquè són cotxes una mica inútils, la veritat. Però això no treu que, quan en veig un pel carrer, no puc evitar de comentar: "Mira que n'és de xulo, eh?". I res, fart de sentir-me, el Mico va pensar que millor donar-me el capritx ni que fos només per un dia. I us dic que m'ho vaig passar teta. No us podeu imaginar lo que vaig riure anant amb el Mini descapotat per Barcelona. I amb un dia ja en vaig tenir prou.


Gràcies Mico per un regal fantàstic!!!!!!!!!!!!!!



PD. Per si us ho pregunteu, jo li vaig regalar això.

3 comentaris:

Ann ha dit...

oi oi oi... quantes coses a comentar!
1r - ara t'anava a escriure: gatxan, tot be? fa dies q no se res de tu, i et trobo a faltar! i al veure un post nou he pensat, bien!
2n- a mi tb m'encanten els minis!! li donare la idea al meu, a vore si s'anima... ;-)
3r - veig que et va molar la idea del sopar! o ja ho coneixies? us va molar? us va fer la visita l'antonio? és un encant! et/us va molar?
4t - el serg tb s'està llegint el nen 44
i per últim, avui tb comences vacances, no? doncs que vagin molt i molt be, quan marxeu?
bé, una mica pallissa, però tenia moltes coses a dir-te!
molt bones vacances, gatxan!

Gatxan ha dit...

Hola Annaaaaaaaaaaa!

Ui, quantes coses, eh?????
1. He estat uns dies bastant liada i mira que tenia coses per explicar eh?

2.Si vols, quan s'aproximi el proper aniversari (agost 2009?) ja et deixaré un comentari al blog per fer memòria de lo estupenda que és la idea del Mini...jejeje! A veure si el teu Serg ho pilla...

3. Ja ho coneixia!!! I quan vas deixar el comentari al meu post sobre els meus tiets vaig pensar sí, sí això és collonut, peró no pels tiets! jejeje! La visita ens la va fer un astrònom llatinoamericà molt amable però no recordo com es deia... I ens va encantar!!!!!!!! És molt recomanable, eh?

Vacances: un dia d'aquests en faig un post. MOLT BONES VACANCES PER A TU TAMBÉ!!!!!

Anònim ha dit...

Per un moment, al veure les fotos he pensat de veritat que te l'havia comprat!!!

Però de debó es un regal "estupendu", molt ben pensat. I el sopar que li vas regalar tu també és genial i ara dubto si ho vaig veure en aquest blog o m'ho van ensenyar a la feina.

Molt xulo!! (ara et comento l'altre post que encara no l'he llegit!!)