13 de juliol 2008

EL SHOW D'IMPROVITZAR


Divendres a la nit vam anar a veure l'espectacle Improfighters, al Teatreneu i va ser la boooooooooooooooombaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! És com un combat d'improvització entre actors però que ningú s'imagini res del tipus "El Club de la Comedia"... Què va!!! És molt més diverttit perquè durant l'estona d'improvització (el combat), els actors han de fer una "mini" obra de teatre o sketch que sigui divertit i que, a més, compleixi alguns requeriments. Així, i per exemple, el tema de l'sketch el posa el públic, que abans, hem hagut d'omplir un paperet amb el primer que ens vingui al cap. Alguns dels temes que van sortir divendres van ser: "Odio els triatletes", "Ensenya'm les tetes", "Els homes només lluiten quan és per una dona", "Només existeix el present", etc.

I, si només amb el tema no us sembla prou complicat, hi ha un àrbitre que posa més normes. Per exemple, la meitat de l'sketch ha de ser com si fos una peli de terror i, l'altre meitat, un musical. O bé, només es poden dir un número concret de paraules per frase. O totes les frases han de començar per una lletra concreta, etc.

I, si amb això no n'hi hagués prou, l'àrbitre, un suposat Vito Smith, li posa molta salsa a tot plegat. I els actors també tenen un personatge. Divendres van combatre "El fugas", un pres fugat, "L'enxeneta solitària", "La Marijuana Malaspulgas" acabada d'arriba d'Amsterdam i cega com una rata de maria, i la "Ramona Power" una rockera trasnochada. Un festival, vamos!

En definitiva, va estar molt i molt bé. Us ho recomano moltíssim! Podeu trobar alguns comentaris o descripcions a

2 comentaris:

Ann ha dit...

ei gatxan! jo fa temps que la vaig veure i són realment molt bons.
Dels mateixos també és Zapping que si no m'equivoco encara la fan al Teatreneu i també és la bomba.
Jo l'he vist un parell de vegades i com que és el rotllo de la improvització, cada vegada és diferent i és com si vegessis una obra nova.
Tens tota la raó, totalment recomenable!
un petonet

Núria ha dit...

Jo al Teatreneu vaig anar a veure Esperando a Godoy... molt bona, també! Quin crack! Vam riure un piló! I és xulo d'estar al teatre amb un beure a la mà...
Aquesta que dius me l'apunto per la propera.
Un petonàs!!!!!!!!