09 de maig 2008

A BODES EM CONVIDES...


3... Al final sembla que enguany tinc 3 casaments....!!!!????!!!! I això que em pensava que tothom "casable" ja s'havia casat, eh? Doncs no.

A principis d'any la meva cosina va decidir donar la notícia. I dius, "bueno, vale, aquest any no en teníem cap". A més, com que es casarà pel civil penses que, com a mínim, serà una mica diferent. En definitiva, serà una bona excusa per fer jarana amb una part de la família que veus més aviat poc... Vale. Aceptamos barco.

I al març un amic del Mico, que ja viu en parella i no feia pinta de voler casar-se (o, com a mínim, no ho havien dit mai), ens diu que es casa al setembre. I penses "bueno, paciència, com a mínim aquest casament serà una juerga perquè serem tota la colla". Vale. Aceptamos barco altra vegada.

Però lo d'aquesta setmana ja passa de taca d'oli.... Resulta que un altre amic del Mico, però amic d'EGB i BUP i COU, que jo hi he parlat un parell de vegades, també ens invita al seu casament... Que és el mes que ve i no hi ha collons de posar una excusa... !!!!????!!!...

Total: 3 casaments. Sabeu que porto des de que tenia 25 anys anant a una mitja de 3 casaments per any????!!!!! I en tinc 31! La veritat, començo a estar dels casaments fins els collons... Perquè, com a mínim, podrien ser diferents o originals, no? Conec uns que van fer un casament medieval. Vale. Potser us semblarà una xorrada. A mi també. Però com a mínim et disfresses i fas una cosa una mica diferent. O podria anar a una boda gay, no? També seria xulo, però els meus amics gays passen. I una boda budista? O jueva? O xina? Nooooooooooooooooo! A finals d'any, el 95% de les bodes a les que hauré anat hauran estat per l'esglèsia i amb capellà. Pffffffffffffffffff.

5 comentaris:

SANDRA ha dit...

Ei! si et serveix de consol jo aquest ny en tinc dos...un al juliol i un altre a l'octubre. En el del juliol el meu home és el padrí i saps a qui li tocarà fer el vers??? a mimenda lerenda!!! jejeje. Un petó!!! Ah!, me n'oblidava...els meus també tots seran amb capellà!!! bfbffff!!!

Núria ha dit...

L'avantatge de ser la més jove de la colla és que tothom ja s'ha casat! jejeje.
Em queden les amigues de la Uni, però d'aquestes una ja s'ha casat i les altres no estan "muy por la labor"... és que la veritat és que quan ja vius en parella se't treuen les ganes que hi podien haver!!
Ànims!!
Un petó!

Rebeca ha dit...

Nosaltres ja hem començat a “celebrar” divorcis...no sé que és pitjor!!

querida_enemiga ha dit...

I la despesa que suposa!!

Mireia ha dit...

quina gràcia, tinc un post amb exactametn el mati títol; fins i tot el punts suspensius. És que és un tem que dóna per molt