05 de març 2008

MILLOR, MILLOR, MILLOR...


Molt més tranquil·la i amb poques ganes de parlar de curro... sóc conscient que dec haver estat bastant pesadeta, però bueno, com que ha estat la super-mega-circumstància del moment...



Sembla ser que hem trobat dues persones per ocupar-se de la Saigon quan marxem a França... Una és molt fiable: el Tato, el germà del Mico. Ja la va cuidar quan vam anar a Costa Rica i xaxi. Per tant, és una bona notícia. L'altra persona fa més por: mon pare. És un irresponsable de campionat... No me'n fiaria gens si no fos perquè d'un temps cap aquí està fent cert esforç "d'esmena" i, mira, potser és el moment de donar-li l'ocasió de demostrar que es pot comptar amb ell... Dits creuats, dits creuats, dits creuats i, fins i tot, dits dels peus creuats...



Vam anar a veure "Las hermanas Bolena" (The Other Boleyn Girl). L'any passat vaig llegir el llibre i és bastant bo, tot i ser dels d'encefalograma pla. I tenia curiositat per veure què tal seria l'adaptació a pel·lícula... Doncs bé, no és cap meravella però està ben feta i distreu prou... Per no haver de pensar massa en res, vaja.



Dissabte a la nit vaig tornar a fer una Ladies' night... Fiestaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Una d'aquestes, de tant en tant, m'anima un munt!



I aquest diumenge a votar, eh? M'ha agradat el missatge del PSC: "Si tu no hi vas, ells tornen". No estic dient que s'hagi de votar al PSC, però tenen raó en que si no votem.... En aquest país està demostrat que la dreta no s'absté. Us imagineu el Rajoy de president... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Posats a canviar circumstàncies, crec que jo ja no tornaria de França, jejeje! Clar que allà amb el Sarkozy tampoc estan gaire millor... Aishhh... Bueno.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Nena... por fin has vuelto!!! Et queden dos dies de feina i d'aguantar a la tonta de la jefa.
Per cert, jo també aniré a França per Setmana Santa, només un parell de dies i bueno, la gata deixa-la millor amb el germà del mico que per experiments millor que et trobis aprop i si ja saps que el Tato (em poses un noms!!!) és fiable, millor que millor.
Jo també volia anar a veure aquesta de les germanes Bolena, però si es un pastelorro crec que passo.

I què més? I què més? Ah! sí!!! He de dir que tenir un jefe del PP m'ha decidit anar a votar i no és que ell imposi les seves idees ni res d'això, però realment m'ha fet més conscient de que es veritat de que "si tu no vas, ellos vuelven". Encara que no estic d'acord amb tu amb lo del slogan... a mi no m'agrada, juguen a posar la por al cos i m'han fet sentir com una "marioneta" quan no són uns són els altres... ja ni ha prou, massa bipartidisme, no estem als Estats Units hi ha més on escollir.

Gatxan ha dit...

Miskaaaaaaaaaaaaaah!!!

Bueno, de fet em queden 7 dies. Però no són náaaaaa.

El problema amb la gata és que el Tato (sí, ja ho sé: et poso uns noms...jejeje!) només pot uns dies. Pels altres ens haurem de fiar del susodicho.

La de les germanes Bolena no és un pastelorro, en serio. És en plan "intrigas de palacio"... I pensa que l'Eric Bana està boníssim!!!!

I pel que fa a votar, jo tampoc estic d'acord amb el bipartidisme que imposen els 2 grans partits. El que m'ha agradat de l'eslògan és que anima a anar a votar i a prendre consciència de la importància que té el vot.

Ann ha dit...

helouuu
siguem realistes, evidentment hi ha més partits, però si realment la cosa està tan ajustada com diuen, per molt que votem als altres partits d'esquerra, si el mariano guanya encara que sigui per un punt, l'hem cagat. L'HEM CAGAT. I amb el Rouco Varela al capdavant de la Conf. Episcopal del cullons, una altra vegada, ja ens podem preparar... estarem pitjor que fa uns anys enrera. Voteu a qui cregueu, però voteu. Aleee, si no 'bloguegem' més, bon finderela

Núria ha dit...

Nena! 7 dies de feina... olé, olé!! I després a viure!
Tranquil·la, que no t'has fet gens pesada aquests dies amb el tema de la feina. Ja has vist que totes l'hem seguit i viscut d'aprop.

Per cert, ja n'estic fins al capdamunt de la campanya electoral...i més perquè diumenge m'hauré de llevar més d'hora que entre setmana perquè sóc segona suplent de vocal!!!! Quina p... merda! I ja és la segona vegada que em toca, no hi ha dret! No sé com ho sortegen això, perè és injust que jo ja en porti dues i d'altres cap doblant-me o triplicant-me l'edat... estic negre!
Fins aviat!

SANDRA ha dit...

Ei nenes!!! el tema de política no el toco, però a mi també m'ha agradat aquest eslogan del PSC...molt encertat, trobo.
Núria molts ànims amb això de ser suplent...i no m'estranya que estiguis negre...jo ja m'hauria menjat a algú! un petó a totes i espero que la Saigon, aquests dies que siguis fora no et trobi a faltar gaire!!! dew ;-)

Rebeca ha dit...

Ànim Gatxan, resisteix, que ja et queda poquet per ser lliure!!!
I estic d’acord amb tu el problema que tenim a aquest país es que la dreta no s’absté i l’esquerra no es posa d’acord.