11 de febrer 2008

XAFARRANXO DE COMBAT


M'espera una setmana de bojos. En serio. Per dijous hem de lliurar les memòries de dos projectes que valen molts diners (millons d'euros, en serio) i en aquestes situacions al curro tothom es torna boig. Podríem dir que s'ha tocat a xafarranxo de combat i estem tots en alerta màxima. Defcon 2 i aquestes coses...

El pànic es concreta en la frase "que no arribem, que no arribem"... uns nervis... La puta de la jefa està insoportable i ha decidit que els projectes només sortiran si ens fot a tots histèrics perduts... Ai... El problema està en que hi ha gent que ja tenim un hiperdesenvolupat sentit de la responsabilitat i només ens falta la nazi aquesta apretant...

Sort que això només ens passa un parell de vegades l'any. I a més, no som els únics: els de l'àrea del costat van estar currant fins a les 3 de la matinada el dilluns passat... Alegria!

La veritat és que després de decidir que donava una segona oportunitat al curro també vaig decidir que no tornaria a pensar en res fins després del dia 15. No vull plantejar-me res ara mateix perquè estem en estat d'emergència. I així no hi ha qui faci res de forma serena i racional. Imagineu-vos que estic escrivint el post mentre redacto un punt sobre "los compromisos y la forma de participación de las entidades....". Brrrrrrrrrrrrrrrr. Acabaré esquizofrènica perduda...juas, juas!

Feliç dilluns!!!!

3 comentaris:

Ann ha dit...

em fa una gràcia quan parles de la capo... jajaja
vagi bé la setmana dins de tot, jo també tengo una que pa que!
jodeeerrrrr

sort que vinc tipeta del finde! tipeta i amb un ressacón de copón

SANDRA ha dit...

Ups! ja veig que per la feina no gaire bé...agafa-t'ho amb calma. Quan tens setmanes d'aquestes dolentes ho engegaries tot a rodar, oi? doncs no, ànims i força al canut!!!!!

Anònim ha dit...

Animus!!! Estava pensant que em podries passar feina pel mail...

A mí em toca una jornada de 12 horas i amb poca feina. No em foten les dotze hores sino la poca feina.