14 de febrer 2008

VAGA


Sabeu què? M'he solidaritzat amb les mestres lectores d'aquest blog i jo també faig vaga.... jejeje!


No, de fet el que estic fent és estar-me a caseta covant la grip. Es diu així, oi? Ahir al migdia després d'haver lliurat el meu tros del pastís vaig largar a casa i fins ara. No és que el meu compromís amb el curro sigui exagerat sinó que lo que és més gros del compte és el meu sentit de la responsabilitat. I la situació de Defcon 2 és absolutament excepcional. Sabia que si jo no anava ahir al matí a currar faria anar molt malament a la gent de la meva àrea. I tampoc em pensava que estigués tan fotuda, la veritat.


Perquè tinc un gripaso de campionat, vamos. Feia molt i molts anys que no em posava així de malalta. Ahir al vespre vaig arribar als 38 de febre. Tenint en compte que jo no en tinc mai de febre, veure els 38 al termòmetre va ser el que em fa fer dir-li al Mico que anés a la farmàcia a comprar-me gelocatils. Plis. I m'havia oblidat del que se sent: els calfreds raros, el no poder moure els ulls, etc. Quin pal, eh? I no tinc veu. I tinc una tos de camioner...


Total, que aquí estic. En plan iaiona: dopada de gelocatils, al llit, amb la manteta per sobre la funda nòrdica, amb una sudadera sobre el pijama, tè, herbes i colacao a la tauleta de nit. I per distreure'm? L'ordinador i World Without End. I la Saigon al costat. Feliç ella perquè li faig cas, li dic coses boniques i l'acaricio... Aishhh. Veus? Com a mínim algú hi ha sortit guanyant!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em fa gràcia que no és el primer cop que dius que tens MOLT sentit de la responsabilitat. Aquestes coses dites per un mateix queden una mica extranyes... No dic que no ho dubti, només que ho he trobat curiós. Salutacions! Fiona.

Anònim ha dit...

Perdó! volia dir que no dic que ho dubti! upssss. Fiona

Ann ha dit...

millora't, cuida't i deixa que et cuidin, és el millor d'estar malalta ;)
jo també la vaig pillar aquest any i et deixa feta caldo...
les feines a vegades són una cadena de muntatge i te'n sents ben responsable.. espero que hagi anat tot molt bé
doncs res, a posar-te bona!

Anònim ha dit...

Ahora romperé un mito, lo sé...

El pitjor que pots fer quan tens febre es taparte, perquè l'únic que aconsegueixes es donar més calor al cos. Supuestamente, has de cadar-te en roba interior, taparte amb un llençol i estar a una habitació on la temperatura sigui de 37º com a màxim i on no hi hagi corrents d'aire.

De totes maneres, descansa i deixa't cuidar. Una abraçada!!

SANDRA ha dit...

Nena! cuida't molt, que ja sé el que és estar sense moure't perquè et fa mal tot!!! fins i tot les parpelles!!! apa, a fer bondat! un petó!

Núria ha dit...

Ànims, nena! Fes repòs i descansa, que això de la grip vol els seus dies... i res de feina ni "teletreballar"!! (com m'agrada aquesta paraula...jejeje).

Gràcies pel suport que has fet públicament als mestres. Després de sentir alguns periodistes i pares aquests dies despotricant sobre nosaltres és d'agrair que d'altres persones ens recolzin. Perquè al cap i a la fi, aquesta llei afectarà l'Educació del nostre país i això ens incumbeix a tots.
Un petó!