15 de febrer 2008

DV: DIVENDRES DE VARIS 11

Coses vàries d'un divendres atípic:



  • Crec que lo de la grip ja està bastant superat... bien!!! La veritat és que ahir em vaig preocupar una mica perquè, havent dinat, la febre em va començar a pujar i ni amb gelocatils ni res... Vaig arribar a més de 39 i estava feta pols... M'anava adormint i despertant i bevent infusions amb mel i... Un pal. Avui quan m'he aixecat ja no tenia gens de febre i espero que no me'n torni a venir a la tarda... El Mico es va portar com un campió: aguantar a la Gatxan malalta no és fàcil, eh? Que em poso molt queixica... No només em va fer cas i mimos, sinó que també em va portar un crosant de xocolataaaaaaaa!!!! (és que ja em puc estar morint ja, que jo la gana no la perdo...jejeje!).



  • Moltes gràcies pels ànimus noies! Miskah, fins aquest matí no he vist la teva proposta i, per això, no la vaig poder posar en pràctica... Funciona? Tu ho has provat? Sona una mica raro, no?



  • Al final no vaig poder anar a comprar llibres el dimarts... Però bueno, ara em posaré a mirar-ne per Amazon. Sabeu què vaig fer ahir? Comprar-me 2 bolsos per internet. No, no estic xalada. Encara que crec que la febre va tenir-hi alguna cosa a veure...juas, juas! Resulta que sóc d'un club de compres on-line que es diu Privalia. Me n'hi va fer una companya de feina i sempre tenen coses que a les botigues són molt més cares. No li havia fet mai gaire cas perquè això de comprar roba o sabates sense emprovar-m'ho abans... Però ahir vaig veure que tenien bolsos Skunkfunk. I no vaig poder resistir-me... Tenint en compte que un valia 14€ i l'altre 10€...



  • Uns amics nostres venen a viure al barri!!!! Han llogat un pis a 10 minuts de casa. Si tenim en compte que una altra amiga viu al carrer del costat... Això fa 5 persones de la mateixa colla fent de veïns!!! Fem la broma de que serem com Melrose Place però, la veritat és que em fa molta il·lusió. És allò d'arribar a casa i poder fer un truc: "Què? fem una birra?". A Barcelona, habitualment, això és més difícil de fer. Sempre has d'haver quedat amb la gent una setmana abans com a mínim... En canvi, viure a prop dóna més peu a la improvització, i a fer coses els uns amb els altres. No sé...



  • Li hem comprat una planteta a la Saigon. L'altre dia, el Mico va passar per davant d'una floristeria i va veure uns testos on hi posava "herba per gats". I en va comprar un. Resulta que és una herba expressa perquè els gats se la mengin per purgar-se i, així, deixin en pau la resta de plantes d'una casa. Doncs bé.... La Saigon perd el cul per la planta. En serio. Quan la va veure va començar a miolar i no parava de jalar-ne. Li vam haver de treure, no fos que li fes mal i tot... I ara li deixem la planta una mica cada dia. I s'hi tira de cap, eh? Mireu, mireu:


8 comentaris:

Ann ha dit...

gatxaaaaaaaaan !!!!!!!!
no m'ho puc creure... que fort!!! jo també rebo privalia i ahir m'ho vaig estar mirant i dilluns (perquè estic pendent de cobrar unes pelilles extres -estic peladaaaa-) em vull comprar de green hole el 'geometric kaki' per la feina i del plastic fantasy el 'fantasy verde'. m'encanta skungfunk!!! jajajaj si ja dic jo que somos almas gemelas!!! he flipat...
me n'alegro que estiguis millor!!!!

Gatxan ha dit...

Anna: que fuerteeeeeeee, que fuerteeeeeeee, vamos! Jo m'he comprat el Flower gris de Plastic fantasy, i el Tiny negre i verd de Tiny Bags. Que consti que no m'ho sé de memòria, eh? M'ho he hagut de mirar... I per cert, el de geometric kaki me'l vaig estar mirant. Però vaig decidir que no volia res pel curro. UUUUUUala tia que fort!

Ann ha dit...

i has vist els cinturons? el sergi se'n quedarà un parell o tres... a 7€! això no es pot aguantar

SANDRA ha dit...

Nenes!!! sembleu dues pijes parlant de botigues!! ;-)
Ostres em fareu anar a mirar la pàgina i tot...us informo si em gasto algún calé,ok?
Me'n alegro que la grip s'hagi acabat! et deixa més aplatanada...
La Saigon està interessada per l'herba??? no m'estranya;per cert, venen una herba que es planta i creix de seguida, és com una mena de gespa que la pots plantar a casa (ve amb test i tot) i la vas regant i en dos dies es fa enorme. És expressa per gats i la pots trobar al super (secció animals). Ho dic perquè com que veig que aquest test no durarà dos dies et vagis fent a la idea que l'hauràs de renovar. Un petó!

Núria ha dit...

Ostres... jo també em miraré la famosa pàgina aquesta de privalia. M'heu fet venir curiositat...jejeje.
Ànims! Si avui ja no has tingut febre, demà ja estaràs més refeta!
Un petó!

Ann ha dit...

jo he provat de tenir-la un munt de vegades i no em viu mai... no sé què li faig, la rego massa? potser el que faré serà comprar-la crescuda, ho tornar a provar-ho perquè realment els hi va molt bé, jo tinc totes les plantes en llocs estratègics!

Anònim ha dit...

Doncs el comentari sobre la Sandra de que sembleu dos pijas parlant de tendes... jo he pensat el mateix!!

Igualment vaig estar una época apuntada a Privalia, rebia molts mails, però no hi entrava mai i al final em vaig donar de baixa... i m'he fet pensar en tornar a apuntar-me.

I això de la gespa dels gats jo també l'he tingut, de la que es compra en el super en un potet de plastic i només has de regar. La primera vegada no em va sortir res, la segona vegada que ho vaig comprar ho vaig posar directament dins d'un test amb sorra i vaig regar (en realitat va ser J., no jo) i en dos días aquell test semblava una selva!!
Va durar bastant, tot i que jo no m'enrecordava mai de regar-lo i la meva gata era bastant aficionada.

http://miskah.com/2006/12/16/mas-retoques/

Gatxan ha dit...

Que bruixes... jejeje! ;-))) Pija, jo????!!! Vale, vale... aquesta me l'apunto...jejeje!

I el tema de l'herba: la Saigon perd el cul per jalar-ne, en serio. Però el Mico la va comprar directament crescuda, amb test i tot, a la floristeria. Ja ho miraré això de comprar-ne i fer-la créixer. Per quan la gata s'hagi acabat de jalar aquesta...