21 de gener 2008

LA RECERCA



Recordeu el post anterior? 4 CV presentats: 2 donant el perfil i 2 per provar. Doncs bé, per si no ho sabia, estic comprovant que la vida gasta una ironia acojonante.


Dels 2 CV enviats a ofertes en les que clavava el perfil... no en sé res de res de res. De fet, i essent realistes, d'una no n'hauria de saber res fins després del 31 de gener, que és quan s'acabava el termini de presentació de CV. I de l'altre... pos ja diran...


Endevineu de quines sí que he tingut notícia?... Premio!!! De les que eren per provar. És ben bé... Divendres vaig rebre un mail de la primera convocant-me a una prova de selecció multitudinària aquest dimecres. I avui m'han trucat de la segona per fer-me una mini entrevista telefònica.


Doncs bé, xula que sóc, als de la prova els he dit que nanai. Que jo a l'hora de la prova estic currant i que no puc anar-hi. La veritat és que no vull cremar cartutxos i començar a venir amb excuses rares al curro per una feina que, de fet, tampoc m'interessa tant. I com que és rollo prova de selecció multidudinària els anirà de perles que els candidats s'autoeliminin. Menys examens per corregir, tu! Per la meva banda, l'instint em diu que no m'equivoco pas... Molt serà.


Als de la mini entrevista per telèfon els he preguntat si els podia trucar a la tarda, que em pillaven en molt mal moment i per estar mitja hora xerrant o així... I m'han dit que sí, de molt bon rollo... A veure...


Voleu saber una cosa? Encara m'ho passaré bé i tot buscant feina!!!! Ja n'arribo a ser de rara, eh?


Actualització 17.20h.
Me les prometia molt felices, oi? Doncs he estat parlant amb els de la mini entrevista per telèfon i... pffffffffffffffffff. No estava preparada, m'he posat una mica nerviosa i crec que he dit un parell o tres d'inconveniències... És a dir, coses que, de fet, ells no volien sentir i que, segurament hauran estat útils per descartar-me. Buenooooooooooo... Ah, i no us ho perdeu, els de la prova multitudinària m'han preguntat a veure quan podria fer-la... pffffffffffffffffffff.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, a vegades buscar feina és molt divertit... jo tampoc hagués anat a aquesta "entrevista multitudinaria".

I de les dues bones suposo que has de tenir paciència... si tan bons són s'hauran de llegir tots els CV ¿no?

Núria ha dit...

Jo també crec que has fet bé, si d'entrada aquestes dues ja no eren les ofertes que et feien més el pes no cal que hi vagis "a mort". I tens raó, si a la feina no has dit res, és millor que deixis les absències per les entrevistes que realment et valdran la pena.
Ànims!!! Tu pots!!!!

Per cert, hi ha una aclaració per tu al meu bloc. De debò et pensaves que que quan et vaig dir "tu animant com sempre" et vas pesnar que ho deia amb ironia?? Ho vaig dir de cor, la veritat és que amb queixi del que em queixi tu sempre tens paraules agradables que reconforten.
Fins aviat!!!!!

Núria ha dit...

Ostia! Quin mal d'ulls! He fet un parell de faltes imperdonables en el comentari d'abans. I no és propi de mi!!!! Això d'anar tan ràpid amb el teclat....

SANDRA ha dit...

Això de buscar curro és tot un món...i mai saps per on et sortiran. A veure si amb l'espera arribaran bones notícies!!! Segur que jo a la da la trucada telefònica també l'hagués cagat (per sincera)!!! i a la de la trobada multitudinària...quin mal rollo no, tots allà en plan ramat!!! segur que tampoc hi hagués anat. Ara que si et diuen quan la pots fer? deurà ser perquè molta gent s'ha ginyat no? Espero que aviat trobis el que cerques! dew reina! ;-)