17 de desembre 2007

LADIES' NIGHT





Dissabte vam fer una ladies' night. És a dir, una nit de dones: vaig sortir amb dues amigues que estan solteres i, la veritat, va estar molt bé. Imagineu-vos-ho, gairebé semblàvem un capítol de "Sex and the city" (deu meu quin mal que ha fet aquesta sèrie!!!!).


L'objectiu de l'A1 (amiga núm. 1) era aconseguir fer-s'ho amb un tiu al que ja feia dies que li tirava els trastos. Contràriament, l'objectiu de l'A2 (amiga núm. 2) era, precisament, no fer-s'ho amb un altre pavo amb qui està en negociacions. Resulta que l'A1 portava mesos de celibat mentre que l'A2 té per objectiu vital agafar-s'ho amb més calma... Enmig de tanta luxuria, el meu objectiu era passar-m'ho teta fent una ladies' night. Que ara feia molt que no sortia amb les meves amigues i em venia molt de gust una nit de juerga de dones.


En fi... va estar molt bé. Primer ens vam mirar les unes a les altres i ens vam dir lo guapes que estàvem... jejeje! Després vam anar a sopar i tot menjant vam dissenyar i discutir les diferents estratègies de la nit. Amb l'A1 vam estar discutint el valor d'una mirada sexi... I a l'A2 li vam dir de tot quan ens vam enterar que s'havia depilat i havia canviat els llençols del llit!!!!!!


I res, després de copes. Està molt bé això de poder fer d'espectadora i, des de la distància, veure'ls a venir a tots de tres pobles lluny...jejeje! El PL1 (Potencial Ligue de l'amiga núm. 1) va estar fent-se el longuis la meitat de la nit. Passava per allí, deia alguna cosa... però després, sí que va seguir-nos a la resta de llocs on vam anar sí... El P2 (Potencial Ligue de l'amiga núm. 2) va aparèixer amb un amic. Rollo escudero. Aish... Amb 35 anys i un amic que li hagi de fer costat.... Amb tot, mirant-me l'A2 vaig pensar que potser el P2 tenia raó de venir una mica acollonit i tot... La tia és tremenda!


Al final de la nit, jo me'n vaig anar a fer nones, l'A1 i el P1 van acabar a casa d'ella i l'A2 i el P2 encara estan en negociacions. Per tant, èxit absolut.


I la setmana que ve faré una altra ladies' night. Aquesta vegada la meitat de la colla són mares de família i l'altra meitat vivim en parella de fa anys. Per tant, no és d'esperar que la nit sigui ni la meitat de salvatge...jejeje! Això no treu, però, que em faci la mateixa il·lusió!

3 comentaris:

SANDRA ha dit...

Sí que està bé això de les ladies nights!!! les meves però no són tan salvatges, diguem que nosaltres som més tranquil·letes (ja tenim una edat). Reconec que mirar-s'ho des de la barrera és molt divertit, et fas un bon far de riure...
Jo ara com diuen, "he sentado la cabeza" i les ladies nights les tinc força oblidades, si més no aquestes salvatges. Ara quan surto de "marxa" em ve de gust arribar a casa i posar-me al llitet al costat del meu home (des d'aquest any) per escalfar-me els peuets! Això em fa pensar...m'estic fent vella!!!!!!!! snif :-(

Núria ha dit...

Per fer una Ladies night a Girona has d'anar al Lola... és un bar de nit molt xulo que hi ha al barri vell (l'antic Accés 21). És al carrer de la Força (pujant a la Catedral), al costat de la Placeta i a prop del Museu del Vi i de Le Bistrot... estàs situada??

Gatxan ha dit...

Dios!!!!!! El Lola és l'antic Accés?????!!!!!!!!!!!!!!! Buaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Juas, juas! Hi va haver un estiu (ja fa anys, eh?) que ens passàvem les nits allà! Jejeje! I tant que estic situada... aishhhhhhh!

Sandra, feia ANYS que no feia una Ladies'night tan salvatge com la de dissabte passat! Si... ens estem fent grans... snif!