11 de juny 2007

ÉS DILLUNS....

És dilluns… pfffffffffffffffffffffffffffff…. Però bueno, li acabo de fotre un moc al capullo trepa de l'oficina i ja em sento millor…juas, juas! (Vale. No diu gaire de mi això però, mira, ningú és pefecte... ;-P )

9.45h del matí. Hi ha posat l’aire condicionat i fa fred. Després d'una estona d'aguantar estoicament, he preguntat qui tenia calor. Es tractava d'intentar arribar al consens que ens exigeixen des d'administració per a canviar la temperatura. Ningú ha dit que tingués calor i les companyes han dit que tenien fred. Llavors, va i quan estic a punt d'aixecar-me, surt ell i diu que té calor. És clar: porta una camisa gruixuda màniga llarga (d'aquelles de quadres, rollo llenyataire -la vida de calavera de discoteca que porta no li deu haver permès fer una rentadora aquest cap de setmana....-), texans i sabates tancades. I no me n'he pogut estar: Li he dit que se n’anés a casa a posar-se roba del temps. Amb mala llet. S'ha girat i m'ha mirat amb una cara... Jo ni l'he mirat. He passat olímpicament d'ell, m'he aixecat i he anat demanar que ens baixessin l’aire. I ningú ha dit “esta boca es mía”.

Ja ho sé: potser no n'hi ha per tant... Vull dir que potser no és un moc tan gros.... Però la cara que ha fet no tenia preu... i és dilluns el matí i no sabeu lo bé que em sento ara...juas, juas!

2 comentaris:

Núria ha dit...

Em fa molta gràcia que m'hagis posat a la llista dels links del teu blog! Ara em sento més important...jejeje. Tenint en compte que la intenció del meu blog era de comunicació entre les companyes de feina, Déu n'hi do si que ha arribat lluny!
Que vagi bé!!!

Gatxan ha dit...

Ei! Espero que no et faci res, eh? Poso a la llista de links aquells blogs o pàgines que m'agrada mirar habitualment. Així hi puc entrar des de qualsevol ordinador... ;-)