19 d’abril 2007

QUÈ FA LA SAIGON?

Si algú es pregunta com està la Saigon darrerament....

  • Ha posat una mica (molt mica) de seny i sembla més tranquil·la.
  • Cada matí, quan ens despertem, ens saluda com si fes mesos que no ens hagués vist. Se li posa la cua tiessa com un pal i comença meu, meu, meu, meu, per tota la casa; seguint-te allà on vagis, posant-se per entre les cames, etc. Està contentíssima!
  • A la molt voyeur li agrada mirar com ens dutxem. La mampara és transparent i s'asseu fóra de la dutxa mirant-nos i mirant-l'aigua com raja... Fa molta gràcia quan intenta atrapar una gota...
  • Però quan veu que ens estem arreglant per marxar s'emprenya i comença a córrer per tota la casa fent marrameus d'enfadada.
  • Li agrada molt qualsevol tipus de iogurt (i, sobretot, el Griego de Danone). Quan en mengem, primer li donem a llepar la tapa. I després es queda allà esperant a que li deixem llepar el yogut buit una vegada haguem acabat. Si ens despistem, perquè estem xerrant o mirant la tele, ve, s'acosta, i ens toca amb la poteta... Del pal de "Ehhhh! No et distreguis que ara em toca a mi!!!".
  • Li ha agafat la mania de quedar-se al peu del sofà o del llit mirant-te. Com si esperés que li diguis que pugi. Però quan li dius, es queda allà, quieta mirant sense fer res... Pot arribar a ser exasperant perquè s'hi pot estar 10 minuts ben bons que es fan eterns.
  • Com que també és una mica patosa, de tant en tant es fot alguna castanya. Aleshores, li sents un marrameu tot emprenyat i, a continuació, es posa del pal de "Aquí no ha passat res, la meva dignitat està intacta, qui ho ha vist? jo no...".
  • Li agrada dormir als nostres peus.... dintre del llit!!!! A veure què passarà ara que començarà a fer calor.
  • I per últim, té un "alijo" de coses darrera el sofà de l'habitació petita. Cada vegada que el movem hi trobem de tot... monedes, papers, alguna joguina seva, bolis, etc.

En fi, estem la mar de distrets!!!!

3 comentaris:

Barbara ha dit...

aahh!! aquest post em fa estranyar molt els meus gats! Ara estic passant el temps amb els gossets de una setmana de la nostra gossa Rose... peró no es la mateixa sensació. Vull un gatet al nostre pis! :-) Sóc una noia capritxosa no? :-)

Gatxan ha dit...

Gossets d'una setmana????!!!!! ooooohhhhh! Que macos! Jo també vull!!!!!(Veus? Jo també sóc una mica capritxosa!!!! :-)))

Anònim ha dit...

Les meves també els hi encanta el iogurt!!!

I la meva més gran (la Dana) també és una mica voyeur, perqué sempre que estic fent alguna cosa al lavabo la tinc al costat... ja sigui dutxant-me o fent altres coses.

Això de que s'et quedi mirant, crec que és cosa de l'edad, les meves ara ja no ho fan.