04 de gener 2007

CARCASSONNE



Estic enganxada al Carcassonne.

És un joc de taula molt divertit que recrea els entorns d'aquesta ciutat en la que, mitjançant peces com de puzzle, s'han de controlar, construir i prendre possessió de camins, ciutats, monastirs i camps. És a dir, el taulé es forma a base de peces que encaixen les unes amb les altres. Això fa que a cada partida sigui nou i diferent. Es tracta, doncs, d'un joc d'estratègia molt àgil i ràpid ja que les partides del joc bàsic només duren uns 45 minuts. I dic del joc bàsic perquè el Carcassonne té vàries extensions que el compliquen i l'allarguen. Així, les partides que fem ara duren unes 2 hores i mitja més o menys. Però són xules, xules.

Total, que m'he passat les vacances de Nadal jugant-hi amb el Mico i una altra parella d'amics que viuen al costat de casa... El dia 27, el 28, el 29 a la nit, l'1 i el 2... Un dia acabàvem a les 4 de la matinada!!!! Estem enganxadíssims i per quedar ens enviem missatges del pal "ens inviteu a un cafè?....", "creieu que a les 18.30h estareu massa ressacosos per....", etc. Tots tenim el joc bàsic però ells tenen la primera i segona extensions i nosaltres la tercera.... complementarietat total, vamos!

La foto que he adjuntat és un muntatge a partir d'una de les peces que s'utilitzen per jugar. Ahir, buscant informació del Carcassonne per internet vaig trobar que hi ha gent més penjada i freaky que nosaltres... Hi ha tota una pàgina dedicada al joc que, fins i tot, surt a la Wikipedia... I hi havia fotos dels ninotets fent coses com, per exemple, Tornant a casa: