28 de gener 2009

GUARDERIA




Avui hem anat a veure una guarderia o llar d'infants per l'Èlia de cares al setembre que ve. Sí, avui. Encara que sigui gener, el món de les guarderies és una selva. En serio. En aquesta ja ens havíem quedat sense plaça però es veu que hi ha hagut una família que no ha matriculat al seu fill que ja estava preinscrit, ojo al dato, des de l'octubre!!!!!!!!!! Total, que ens van trucar ahir per si encara ens interessava. Vam dir que sí, avui hem fet el tour i demà hem de dir si "ens hi quedem" o què. I aquí ve la pregunta clau: PLIS, PLIS, lectores professores d'infantil, lectores mares de família amb experiència recent en guarderies, lectores amb familiars que van a la guarderia... HELP!!!! Què hem de tenir en compte, quins són els criteris que ens han d'ajudar a decidir? Zankiu!

5 comentaris:

Vanessa ha dit...

Mare de Déu, quin stress!!!

Jo dels criteris ni idea, però al·lucino amb l'anticipació!!

Gatxan ha dit...

Doncs sí, nena. Ja m'havien avisat però jo tampoc m'ho acabava de creure i... A 2 de les 4 guarderies que hem mirat perquè estan a prop de casa ja no hi cabíem!!!

Ah! I d'Escola Bressol ná de ná. La més propera està a 20 minuts caminant. Toma ya!

Anònim ha dit...

Gatxan: principal criteri (per mi): el feeling que et donin les cuidadores. Tinc 2 nenes, no han anat a la guarderia més megaguai del barri ni a la de terrassa més assoleiada, però les cuidadores eren excel.lents, s'estimaven els nens i disfrutaven amb la seva feina. Estaria bé que et poguessis passar per la guarderia quan hi ha els nens i donar una ullada a l'ambient que s'hi respira. Espero haver-te ajudat...

Gatxan ha dit...

Núria precisament les cuidadores de la guarderia que vam anar a veure em van donar molt bon rollo... A la mainada se la veia la mar de contenta . Sí, les instal·lacions eren una mica petites i velles però s'hi notava cert caliu... Per això, el que hem fet ha estat matricular-la aquí a fons perdut. Si després en veiem una que ens agrada més, doncs mira, per 150€ tampoc ens moriem. És que ens va agradar prou, saps? I com que de guarderies no hi entenem gens... Gràcies pel consell!!!

Ann ha dit...

hola gatxan! tot bé??? fa molts dies que no sé de tu...
l'èlia deu estar enooorme!
un petonàs