14 d’octubre 2008

TENIM UNA CAMPIONA!!!!!!!!!!
Ecografia del 3er trimestre: la nena ja fa 2'180kg. Toma yaaaaaaaaaaaaaaa! Observacions?  • Això és culpa del Mico, que és molt més gros que jo. Jo sóc petiteta i bonica. Ell és un tros de tiu. És evident que la nena està sortint a ell.

  • A partir d'ara s'ha d'engreixar 200gr per setmana, aproximadament. Si arribem a sortir de comptes (30 de novembre) farà més de 3,5kg. Jo no puc parir això. Insisteixo: jo no puc parir més de 3,5kg de criatura. Ja he dit que sóc petiteta...

  • Però per la cara que va posar la ginecòloga dóna la sensació de que això s'avançarà... Fem una porra?

  • Perquè, a més, és una mica caparruda, pobrissona. Tenia la mida del cap com si jo estés de 34 setmanes... Sí, el Mico i jo som tossuts tots dos... Serem una família de caparruts...

  • Però ella és una coseta bonica que no para de moure's i reacciona quan la seva mare li parla o es frega la panxa... ooooooooooooooooooh! Es nota que ja em comença a caure la baba????


5 comentaris:

Joana ha dit...

Je je tu tranquileta que a dins no es queda pas!
Guanya per 600 grams el meu net que si no estic equivocada va per 32 setmanes!
Petons i felicitat

Van Hessa ha dit...

Felicitats, guapa!!

ANNA ha dit...

És que no queda res... aishh que guai...
petonets!

Núria ha dit...

Olé, olé!!!!!!! Que bé!!!

30 de novembre??? Ja queda poc, xata!!!!!!

Un petonàs!!

SANDRA ha dit...

Nena però si això ja ho tens aki!!! osti i sembla que era ahir que ens deies que estaves embarassada, mare meva com passa el temps!!! ;) Petons i acaba de disfrutar el que et queda d'embaràs que no te n'adonaràs que ja la tindràs als braços... ;)