22 de setembre 2008

ORDRE I DESORDRE

Ahir vam estar tot el matí posant ordre al menjador de casa: canviant l'organització de les estanteries, posant una porta nova a l'armari per aprofitar-ne més l'espai, organitzant CD i DVD, llençant merda... etc. I.... pffffffffffffffffff. Conclusió: ordenar és un rollo. És molt pesat. Fa molt de pal. Però quan acabes, et quedes amb una sensació de "que guay", "m'encanta com ha quedat"... ooooooooooooooh! És xulo. Si tenim en compte que fa més de 4 anys que vivim al pis i que és la primera reorganització en serio que fem del menjador... suposo que ja tocava, oi? Doncs sí.


I per preparar l'operació "ordenem el menjador", dissabte vam anar a Ikea. Feia un munt de temps que no hi anava i m'agrada però, a la vegada, em fa una mica de ràbia. M'explico: sempre ho tenen tot super-xulo. Super-encaixat. No sé com explicar-ho.... Vull dir que a l'exposició d'habitacions, cuines, menjadors, etc., ho tenen tot fantàstic. Molt bonic. Amb tots els racons aprofitats amb gust. Amb un munt de solucions mones i útils (mireu la foto...) I després a casa fas el que pots... I no et queda ni la meitat de xaxi... Aish... M'encantaria saber-ne més. O bé, comptar amb un dissenyador de butxaca que em fes la feina al meu gust... ooooh! Estaria bé, això, eh? jejeje!



De fet, qui més hi va guanyar amb la nostra excursió a Ikea va ser la Saigon: li vam comprar un puf perquè es pugui asseure comodament mentre mira per la finestra.... És que no et pot queixar, eh?

5 comentaris:

Ann ha dit...

eo, gatxan! a mi m'apassiona l'IKEA, però algo... tot el pis ho és..
visca la república independent de casa nostra!
He posat el link del Sea Star, si ho vols veure, és molt xulo! i molt bon regal!
Jo tmabé vaig veure Wall-e i em va encantar...
bé, espero que tot bé! una abraçada
pd: ja comença la fresqueta, gatxan! suposo que t'anirà millor que la calor, que és molt pesada per les mamis, no?
abrassusss

Gatxan ha dit...

Buenas Anna!
Sí, casa nostra té, ben bé, un 80% d'Ikea... I m'agrada anar-hi, eh? Aquesta vegada em vaig comprar uns plats de cuina "moníssims"...jejeje! He mirat el link del Sea Star: que xulo, que xulo, que xulo... Ara només em toca camelar-me el Mico per l'estiu que ve i buscar un cangur...
Sí, sí, comença la fresqueta!!!! Ja em va bé, ja. Sobretot tenint en compte que ahir vaig anar a la gine i ens va dir que la nena ja pesa 1kg 600grams més o menys... toma ya!

Gatxan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ann ha dit...

ualaaaa!!!
és que ja et queda poquet, eh!
ja penso amb el post del part... aish que plorarem... ;-)

Núria ha dit...

Ostres si tu...
Coneixent-te Gatxan... amb les cròniques que fas al bloc, no em puc ni imaginar com acabarem les fidels segui€dores del bloc quan llegim l'escrit al bloc!!
Amb lo tovassa que estic jo aquest setembre... que ploro amb Ventdelplà i tot! juasjuasjuas.
Un petó!