15 de setembre 2008

BUIT ESPAI - TEMPS

D'això.... ja ha passat el pont? Nooooooooooooooo! No pot ser... On ha anat? Ja està? No eren 4 dies? Ah... que JA HAN ESTAT 4 dies???

De veritat, tinc una sensació de buit espai - temps... I, a més, també tinc una sensació enorme de que "ara sí que s'ha acabat l'estiu".... Sip. Perquè vaig tornar a currar el dia 1 però era del pal "bueno - aquesta - setmana - a poc a poc - per - tornar - a - agafar - el - ritmillo - però - total - la - setmana - que - ve - només - seran - 3 - dies". I ara és en plan: ces't fini. Excepte pel dimecres 24 que els xaves tenim festa, l'horitzó és d'un continu que fa por. Ni un pont. Ni una setmana curta d'aquí a... parir????!!!!! Aiisssssssssssh!

Bueno. Ànimus. Si no m'ho dic jo mateixa...

PD. M'acaben de dir que tinc diabetis gestacional. Festival. Quina merda de dia, en serio.

4 comentaris:

Núria ha dit...

Gatxan!!!!!!!
Inspiiiiiiiiiiiira... respiiiiiiiiiiiiira!!!!!!!!!!!!

Avui la "vuelta al cole"... amb això t'ho dic tot.
Jo també estic en fase adaptació, igual que els meus nens nous de P3... en tinc cada peça! Riuràs molt quan faci la crònica perquè en tinc un que s'ha passat tot el matí plorant i fent guardia a la porta i al final m'ha acabat dient: "Núria, mándale un mensaje a mi madre..." I jo no podia parar de riure! El veiessis... et despitxorraries com diu tu...

PD: Tranquil·la, això de la diabetis és momentani, oi? Tan sols has de tenir una mica més de cura.

Vanessa ha dit...

Ooooh nena, ho sento molt!! Ara a cuidar-se i a fer dieta...

És una putada i malhauradament, molt més comú del què sembla.

Ànims guapa!

(Sí, sòc jo).

Gatxan ha dit...

Núria,
Vaaaaaaaaaaaaa! fes-me la crònica aviadet, eh? Que ja m'anirà bé riure una estona! Sí, lo de la diabetis és temporal però... com aguanto els últims 2 mesos fent règim? Quin pal!

Van Hessa,
i el nick? No hi caic...
Gràcies pels ànimus!

Ann ha dit...

gatxannn_!!!! no saps les ganes que tenia de llegir coses noves!!! (i t'ho diu una q té el blog un peeeeeeel abandonat... però tu ets diferent!! que seràs mami! a part de moltes coses!
A N I M U U S S S S ! ! ! !
com sé que t'agrada! ja voras com no serà res, i és això, cuidar-se una miqueta.
Venga guapa, que ja està aquí.
un petonarro de tornada!!