04 d’agost 2008

POSEM-NOS AL DIA 3

VE: Varis sobre l'embaràs
  • La nena encara no té nom. Tenim dos possibles candidats però... ens costa. El Mico té clar que n'hi ha un que li agrada més. Però jo no. I, abans de posar un nom i dir, ja està, la nena es dirà així... No ho tinc clar. Que un nom és per tota la vida, eh? Sort que encara falten més de 3 mesos i tinc/tenim tot això per acabar de decidir-nos!
  • Des de fa un parell de setmanes que ja es nota des de fora quan es mou!!! Concretament, des del 19 de juliol que vaig notar que, molt subtilment, com un lleuger batec, si poses la mà a fora la notes... Que guay. I jo, "des de dins" encara no noto moviments continuats sinó copets. Lo millor: que encara no ha nascut i ja té les seves rutines. Sí! Cada matí cap a voltants de la 1 monta una juerga ella sola allà dins.
  • Jo em trobo molt bé. Ara sí que sí. I m'agrada molt la panxa que tinc. En serio, em veig guapa i tot. Em miro al mirall i penso que la panxa és bonica. Em surt tota cap endavant i, de fet, si algú em mira d'esquena no es nota. És curiós això, oi? les maneres com es posen les panxes...
  • Deu ser veritat allò que diuen que, quan et trobes bé, l'embaràs va acompanyat d'algun tipus "d'hormona de la felicitat". Ho dic perquè porto uns dies/mesos molt contenta. Com molt feliç. És una època molt bonica de la meva vida. I això que no estic constantment pensant en l'embaràs, eh? Al principi sí que em vaig rallar una mica: que si em trobava malament, que si què faig amb aquesta panxa que m'està sortint, que si m'estic fotent gorda, que si què en faré jo d'un bebé, que si no sé pas si seré una bona mare...etc. Ara, en canvi, ho veig tot molt més de "color de rosa". Em trobo bé, m'agrada la panxa i estic convençuda de que el Mico i jo ho farem el millor que poguem. Si això no és algun tipus de droga... Tant d'optimisme i tan poc debat existencial en mi no és normal... jejeje!
  • Alegria i sorpresa de la setmana: una altra amiga molt propera també està embarassada!!!!! De 12 setmanes. Tindrà el seu fill o filla a mitjans de febrer i em fa molta il·lusió coincidir amb ella, tant en l'embaràs com després, amb un troç de la baixa per maternitat i amb el fet de ser les dues parelles de la colla amb bebé. Que xulo!!!!

Les vacances


Avui és 4 d'agost, oi? Doncs en poques hores marxem cap a Noruegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Olé, olé, olé! I pel dia 5 ja serem bastants quilòmetres per damunt del Cercle Polar Àrtic. Toma ya!!!!! Sí, sí! El recorregut que farem serà:
  • 1a setmana: El Nord. Arribem a Alta, anem al Cap Nord (el punt més al nord de tot Europa), la ciutat de Tromso i les illes Lofoten.
  • 2a setmana: El Sud i els fiords. Parcs naturals, Trondheim, fiords, Bergen, glaciars, etc.
  • Últims dos dies: Oslo.
Xulo, eh? Tornem el dia 20. I en tinc moltes ganes... Tothom que ha estat a Noruega diu que és un país molt bonic... A veure, a veure...

Fins a la tornada!!!!!!

6 comentaris:

Núria ha dit...

Que bé a Noruega! Segur que estareu més fresquets que aquí, perquè tela,tela quina calor! jo que estava tan bé a Galícia amb aquella temperatura i aquell marisquet...jejeje.

Passeu-s'ho molt bé!!!!!!!!!!!

Un petó.

SANDRA ha dit...

Nena Noruega ha de ser genial!! quina enveja sana que em fas! disfruta del viatge i de la panxolina! un petó!!! i volem fotos i comentaris després eh? no ho oblidis!!! ;)

Rebeca ha dit...

hola Gatxan!!!
Estem a propet, jo estic a Stockolm avui!!!
Salutacions

Anònim ha dit...

Esto... en el proper viatge a veure si ens podeu portar a la maleta al Martí i a mi.

Arribo tard perquè ja t'has marxat, però per si et connectes desde allà d'alt... qué tingueu un molt bon viatge!!!

Ann ha dit...

en aquests moments... a bellpuig, lleida. visita relampago a casa d'uns amics.
La meva germana sempre ho va dir quan estava embarassada es veia guapa, feliç i amb una energia que no havia tingut mai... a disfrutar del viatge i de l'embaraç!!!
bon estiu!
muaaa

querida_enemiga ha dit...

Hola guapa! Arribo una mica tard, veig que ja heu marxat. Potser quan torneu sòc jo la que estaré fora, així que espero que tot hagi anat molt bé i que ens ho expliqueu.

Sobretot, me n'alegro molt de que estiguis tan bé de salut amb la teva panxeta... guapa!!