28 de febrer 2008

FET!!!!





Bueno, ja està fet!!! Em sento com si hagués "sortit de l'armari" laboralment parlant... jejeje! Ahir al matí estava histèrica perduda. En serio. L'única referència que tenia de que algú li digués a la meva jefa que largava era horrorosa. Es veu que es va liar un xou fantàstic de retrets i acusacions... Visto lo visto, jo estava bastant cagada de por... Mig matí nerviosa perduda sense ni saber com fer-ho, assajant el discurs...


Al final, després d'estar una estona comentant un document, li vaig deixar anar. I sincerament, potser resultarà que m'he passat més de 4 anys subestimant la meva jefa. S'ho va prendre amb molta esportivitat. Li va fotre però no va caure en cap comportament xungo. Les úniques preguntes que em va fer van ser: què ha canviat? et podem fer una contraoferta? i quan marxes?


Li vaig enfocar tot en plan és una decisió més personal que no professional (que és veritat en un 75%) i que l'oferta m'ha caigut del cel (que és veritat en un 100%). I res... a partir d'aquell moment va començar una moguda de despatxos que em va tenir "en ascuas" tot el dia... Les portes del despatx de la jefa, que sempre estan obertes de bat a bat, es van passar tot el dia tancant-se i obrint-se. I el cappo entrant i sortint... En fi... Sort que després li vaig fer un mail cortès al boss i me l'ha retornat de super bon rotllo que no crec que sigui fals...


Total: missió acomplerta. Ja tinc un peu fora, els nervis se'm van passar sopant amb una amiga i aquesta nit he dormit com un tronc. Alegria!



7 comentaris:

Núria ha dit...

Oeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoe...

Me n'alegro molt per tu!
Que et vagi bé!

SANDRA ha dit...

Felicitats!!!! ja ets lliure!!!!!!! et deus haver kedat ben descansada... un petó!!!! :-)

Anònim ha dit...

Doncs enhorabona, dir-ho deu costar molt.

Com bé la teva foto reflexa,ja tens les portes obertes al cel... i jo afegeixo: hasta el infinito y más allá!!!

Anònim ha dit...

Ejem... esto... el anónimo era yo ;p Miskah

Rebeca ha dit...

Fantàstic!! Passat el mal tràngol de comunicar-ho: a gaudir i començar la “ new era”!!! Felicitats!!! m’alegro que a algú li vagi bé a la feina (snif, snif) (això és autocompassió però de la bona eh!)

Núria ha dit...

On ets???
Fa dies que no sabem de tu!!

SANDRA ha dit...

La Núria m'ha tret el comentari de les tecles...Where are you??? ;-)