12 de febrer 2008

DIMARTS DE LLIBRES

Bueno, és dimarts i encara sóc viva... Alegria! Moltes gràcies pels ànimus i el suport.


Es pot tenir mala sort amb els llibres? "Fear of flying" era un avorriment de campionat i, per això, contràriament als meus principis, el vaig abandonar. I em vaig passar a "Class" de la Jilly Cooper i... un altre muermo... ???!!!!!. Total, que també l'he abandonat i estic immersa en una espiral de desordre literari... jejeje!




Als vespres i els caps de setmana llegeixo "World Without End" del Ken Follett. És una manera molt bonica de fer-lo malbé perquè es mereixeria poder-lo llegir tot seguit. Així no hi ha qui el gaudeixi. Amb tot, com que és un totxaco enorme no me'l puc endur al metro i... clar... Vaig a un ritme lentíssim, sense poder seguir el de la novel·la.




I res, per anar amunt i avall he agafat un d'aquests d'encefalograma pla: "Emma's secret" de la Barbara Taylor Bradford. Juro que no en tornaré a llegir mai més cap d'aquesta tia. Més enllà del primer, "A Woman of Substance", la resta són dolents amb ganes. Però és que aquest ja el tenia comprat i...


Avui, si surto a una hora mínimament decent aniré a comprar llibres... Amb tot, amb la mala ratxa que porto... Algun suggeriment?

3 comentaris:

SANDRA ha dit...

Caram quant de llibre!!! nena jo seria incapaç de llegir dos llibres a la vegada...si amb un ja tinc feina imagina't amb dues històries al cap!!! Ei, et recomano el de La lladre de llibres, a mi em va agradar força: va dels nazis, però està molt ben trobada la història. És l'últim que m'he llegit; el que m'estic llegint ara és força pal també!!! ;-) espero aguantar i acabar-lo...

Anònim ha dit...

Doncs més enllà de la Rachel Gibsin (que ja saps que sóc fanàtica) no sabría que recomanar-te.

Però bé, si vas aconseguir anar a la llibreria ja ens diràs que has trobat.

Rebeca ha dit...

Et recomano "A concise chinese-english dictionary for lovers" de Xiaolu Guo. Me està resultant molt divertit.