19 de febrer 2008

AISH...

Dic una mentida al curro i surto abans d'hora. On vaig? A una entrevista de feina que no sé ni si vull. Si però no. No però sí. Però no sé. Però aish... De què és? De jefa. A una entitat del tercer sector capdavantera en els temes en els que treballo. Com va l'entrevista? Bé. M'agafaran? No. Busquen algú amb experiència en fer de jefa. Vull que m'agafin? No ho sé. Seria per fer de jefa d'una amiga. Barrejar aquestes coses sempre és perillós. Vull que m'agafin? Sí. L'entitat és la òstia, les condicions de treball fantàstiques. Vull que m'agafin? No. Fa por. Per què vaig a l'entrevista? Perquè no tinc res clar. Quina merda.

Arribo a casa i no fan res de bo a la tele. El Mico m'explica que els nous veïns han vingut a presentar les credencials. Joves. Macos. Hippies. Obro l'ordinador i faig dues partides de Carcassonne. M'estoven. Estovo. Sopem. Jo sopo poc. Des de la grip que no tinc gana. Vaig al lavabo. La regla està raríssima. No acaba de venir. Què és això? Em preocupo? No ho sé... Aish... La sogra m'ha enviat un mail perguntant-me per la grip. Demà m'he d'enrecordar de contestar-la. M'agrada que m'envii el mail? Ho trobo un detall. És útil? No.

Fem plans per Setmana Santa. Vull agafar-me tota la setmana. Diem d'anar a França a veure els amics que hi viuen. Bien. Fem llista. Se li ha de dir a tot kiski. Per què? No ho sé. Què implica? Que potser vingui l'amic aquell del Mico que no aguanto. Merda. Qui cuidarà la Saigon? No sembla que hi hagi ningú disponible que, a la vegada, sigui de fiar. Aish...

Anem a dormir. Jo hi vaig sense son. Dormo. Em desperto. M'aixeco. No tinc ganes de res. De res. La regla ha desaparegut del mapa. On és? Merda, merda, merda. Li dic al Mico i no sap què dir-me. Jo tampoc sé què dir-me. De res. Què faig? Un predictor no toca. Truco a la gine? M'espero a que torni? Aish...

Arribo al curro. Conversa estúpida a l'ascensor. M'assec. Obro l'ordinador. Però no faig res. Per què? No en tinc ganes. M'entretinc però tinc feina. Penso què dir al blog. Quina circumstància toca avui? Osti quin pal.

4 comentaris:

Ann ha dit...

hi ha dies que són una merda, gatxan, que no tens res clar, que no estàs bé, que no saps per on tirar... i els dies com el d'avui, grisos, no ajuden gens. ànims en tot. Potser necessites un canvi...
espero que passi ràpid i no sigui res, ja voras com de seguida s'arregla

Núria ha dit...

Ànims! Hi ha dies per tot...
Espero que a hores d'ara ja estiguis més animada!!
Un petó!

Anònim ha dit...

De veritat... he sentit el teu "agobio"!!!
Qué dir-te?? Pelillos a la mar y agua que no tengas que beber dejala correr... és l'únic que em surt... així que no t'agobiis que tot passa i el tema de la entrevista, doncs fer de jefa no és tan dolent, però ara, oblidat de tenir companys de feina.

Animus!!

SANDRA ha dit...

Aish! no sé què dir-te. No t'agobiïs! Avui el dia és gris, i estem tots/es una mica espessos. Demà ho veuràs diferent. Tema regla...ha tornat? molta sort guapa!