25 de gener 2008

LA RECERCA 3


*bueno, i així quan diu que durarà aquesta entrevista?


Buenooooooooooooooooooo, novetats?

Dimecres proves selectives: un test de lògica i un psicotècnic. Com que estava molt cansada no sé pas com va sortir del test de lògica... Pel que fa al psicotècnic, crec que no sortirà que sóc una psicòpata.... Però més enllà d'això, ni idea. El vaig fer sense tenir en compte si estava essent coherent i tampoc em vaig matar a revisar les respostes... Eren quarts de nou del vespre i estava feta caldo. Si surt que no tinc personalitat tant se me'n fot....jejeje!

I dijous....

... Entrevista!!!!!!

I bé, vist amb perspectiva jo crec que va anar prou bé. No sóc ben bé el que buscaven però resulta que (ja ho sé, sóc una xula pedant) sé fer bé la feina que s'ha de fer. Buscaven algú de ciències i jo sóc de lletres però, més enllà d'això, encaixo molt a la feina perquè, més que de continguts, és de gestió.
A l'entrevista hi va haver molt bon rollo. Crec que la feina seria per mi sinó fos pel detallet que ells voldrien algú de ciències. Tenien la idea aquesta al cap i poden canviar-la però això requereix temps i veure altres candidats/es. Si troben algú amb el mateix nivell de competència que, a més, sigui de ciències, ja me'n puc anar oblidant. Si no, crec que sóc una candidata ferma.

Imagineu-vos que fins i tot em van dir que estarien disposats a pagar més del que inicialment proposaven per ajustar-se al que jo cobro ara.... I el millor de tot? 35 hores setmanals!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!! Premio!!!! Bingo!!!!! Penseu que això, per algú que curra una mitja de 50 hores setmanals (40 de legals i 10 de robades), és com si m'hagués tocat la grossa de nadal...jejeje!

Per la meva banda, l'única cosa que he de fer és un exercici de realisme. És a dir, valorar a consciència si és una feina que em pot agradar per una temporadeta. De fet, l'única cosa que em preocupa és que sigui majoritàriament de gestió i més aviat buida de continguts tècnics. Això pot fer que me'n cansi massa aviat...

Ara bé, si d'aquí a una setmana em truquen i em diuen que és meva... brrrrrrrrrrr!!!! Subidón!!!

2 comentaris:

SANDRA ha dit...

Ostres, a veure si et truquen i et donen la feina eh??? encara que només sigui de gestió si et compensa agafar-la enlloc de la que tens pel tema horari i treure't de sobre els mals rollos, millor no? SORT!!!! ja ens seguiras informant...

Anònim ha dit...

Doncs a veure si tens sort!!! El millor (o el pitjor) que et pot passa quan busques feina es poder escullir entre varies feines que t'ofereixin, no?