05 d’octubre 2007

"L'APAGÓN ANALÒGIC"

Diu el Mico que avui farem "l'apagón analògic", com els andorrans... Que ara que tenim la TDT i el Digital Plus, a la merda la televisió convencional... A mi em fa molta gràcia. Avui han vingut a instal·lar el Plus i està com un nen amb sabates noves...jejeje!












De totes maneres, he de reconèixer que jo també estic la mar de contenta. He descobert que hi ha un munt de canals de sèries i que, a partir d'avui, fan la segona temporada de Roma!!!!!!Alegria! Ara sí que no sortirem de casa....jejeje!

3 comentaris:

Núria ha dit...

Jo de la TV també estic molt enganxada a les sèries: Ventdelplà, House... no miro gaire res més!! No sé quina sèries és aquesta de Roma, a quin canal la fan??
També cal dir que quan sóc a casa em passo molt de temps enganxada a l'ordinador fent feina i/o navegant...quin vici!!!

Bon cap de setmana!!!!!!!

querida_enemiga ha dit...

La segona de Roma?! En castellà? Jo la tinc baixada en anglès... però si ja està en spanish... m'ho pensaré millor.

Què et va semblar La Última Legión?

Gatxan ha dit...

Núria, l'avantatge de tenir un portàtil és que, molt sovint, jo estic davant l'ordinador i la tele a la vegada... Una mica esquizofrènic, no? jejeje!

Querida, síiiii! La segona de Roma en castellà!!!!! Olé! La última legión: una merda. El que passa és que fa anys que no vaig al cine i encara és la última peli vista... Per això encara està al side bar...