28 de desembre 2006

ELS BLOGS: FER DE VOYEUR


Algú a part del Mico s'ha fixat en els blogs que miro? Estan a l'apartat de "Voltant" perquè això és el que faig: me'n vaig de voleio. És a dir, que a través d'aquests blogs viatjo per realitats diverses i xafardejo les vides de gent desconeguda. Faig una mica de voyeur, vamos.
Dic que viatjo perquè la majoria de blogs són guiris. Sobretot americans. I n'hi ha algun que no té pèrdua. Per exemple, el de Life in a Shoe. És el blog de la Kim, una dona de trenta pocs, cristiana (en el sentit més americà i purità del terme), mare de 8 fills escolaritzats a casa, etc. Llegir les seves entrades és un exercici de diversitat. La seva vida és tan diferent de la meva! Els seus valors, els seus principis, però també, el seu dia a dia, les seves preocupacions, etc. Buaaaaaaaaaa! Una mica menys millor que viatjar de veritat...
I també faig voyeurisme amb els blogs de A Day in the Life of Smoochy i David and Corin...and Dakota. Ambdós són de dues noies més o menys de la meva edat que tenen en comú que van donar llum a casa (?????!!!!) i no treballen. La primera, la Rebecca es mou en un entorn molt progre i la seva opció és bastant "hippie". La segona, en canvi, la Corin, és molt religiosa i més conservadora.
No sé... m'agrada veure les opcions de vida d'altra gent. La Jules és una dona de trenta llargs que va perdre un fill no fa massa i continua plena de ganes de viure i de coses que li fan il·lusió. La Momsquared és mare de tres fills, atea, estudia dret i vol adoptar un nen a Vietanam. La Sara viu a Nova Orleans després del Katrina, té un doctorat en psicologia, ve d'una família molt xunga i va tenir un abort farà cosa d'un any.
Veieu? Molt més interessant que el 90% dels programes que fan a la tele!!!!!

3 comentaris:

Momma's family ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Kim C. ha dit...

Hi - I found your link to my blog and am having fun trying to decipher what you say about it. I can read enough Spanish to get the general idea, but am wondering what language you write in?
Glad you like seeing how American homeschooling mothers-of-many live, but I'm afraid we're a rare breed here too.
Feel free to introduce yourself sometime, though lurkers are welcome too. I've lurked about your blog a bit, trying my hand at translating.
:)
btw, sorry for the double comment. I just switched to the new blogger and was posting under the wrong username.

Gatxan ha dit...

Hi Kim! Yes, I'm an every day lurker to your blog. It is really interesting for me to learn about different ways of living. Although I was raised as a Catholic, I don't have as much faith as you. And I was a single child (very boring). That is, your blog opens my mind and allows me to learn about different ways of thinking, different values and different every day life... If you know enough Spanish it won't be difficult to understand most of my posts. They are in Catalan (another official language here).
I’ll try to post something in your blog someday. Promise.