26 de març 2012

SUPERSTICIÓ

Durant els dies que la Siena va estar intubada, quan no sabíem si se'n sortiria, quan no podiem controlar res, no hi havia res que poguéssim fer, el món se'ns havia enfonsat i estàvem desesperats... Ens vam trobar recorrent a les manies i a les supersticions esperant que alguna cosa ens donés la seguretat de que ens en sortiríem. Vaig deixar de posar-me els pantalons que portava el dia que va tenir la parada respiratòria; vam arrossegar dos llibres que ja havíem llegit tots els quilòmetres d'anar i tornar de l'hospital; sempre ens dèiem el mateix abans d'entrar "no haurà empitjorat, estarà estable, vale?"... Tots dos érem conscients de que el que fèiem era una xorrada però, tot i així, no ho vam deixar de fer cap dia. Per si de cas.

25 de març 2012

10 VARIS DE DIUMENGE A LA NIT

  1. Com costa mantenir això actualitzat.
  2. La Siena ja camina. Amb 10 mesos i mig.
  3. L'Èlia està fantàstica... Ara s'inventa cançons. Amb lletra i tot!
  4. Dissabte marxem de vacances. Les primeres vacances en mooooooooooooooolts mesos. Esperem que cap de les nostres bitxes decideixi posar-se malalta. I que les puguem disfrutar. Plis.
  5. Porto un parell de setmanes de por: feina per un tubo, estrès, cansament, mala llet, pfffffffffffff.
  6. Vaig llegir "El lector de Julio Verne" de l'Almudena Grandes. I quan el vaig acabar, el vaig tornar a començar i me'l vaig tornar a llegir de nou. Fantàstic.
  7. La meva àvia s'ha trencat la clavícula. Amb tot el que això implica.
  8. Feu vaga?
  9. Sense conyes: aquest vespre he sortit al carrer i ja feia olor de primavera. Bien.
  10. Me'n vaig a dormir. Que avui tinc guàrdia jo i res no garanteix que aquestes dues es portin bé una nit sencera... 
Nanit!