29 de setembre 2006

Les rates i el vaixell

Jo no dic que el vaixell s'enfonsi (que consti eh?) però al meu curro:

  • Tres directrius han deixat l'empresa l'últim any. Dos a l'administració pública i un a fer les seves coses. De tots ells se sap que ara són moooooooolt més feliços.
  • La M. va deixar l'empresa el març 2006 tipa de la puta de la meva jefa. Ara treballa 37,5 hores setmanals en projectes europeus relacionats amb les dones i la igualtat d'oportunitats. Viu feliç.
  • L'E. va deixar la feina divendres passat perquè li han ofert un curro a l'administració pública relacionat amb la immigració (el seu gran tema). Treballa, doncs, 37,5 hores setmanals i pinta molt bé.
  • En M. deixarà el curro divendres que ve. Pira a viure amb la xicota a Solsona. On estarà molt més tranquil i feliç. A més, treballarà a La Caixa = hipoteques gratis, horari de 8h a 15h, etc.
  • En J. busca feina. Acaba de veure una superoferta a Girona (on vol anar a viure) per un munt de pasta l'any.
  • L'E. també busca feina. Dilluns va anar a fer una entrevista i està esperant a veure què li diuen.
  • La L. amenaça que fotrà el camp el febrer si no li arreglen lo seu.
  • La M. que només fa 6 mesos que treballa aquí, diu que ja n'està agobiada.
  • I NINGÚ es planteja una carrera professional llarga i profitosa en aquesta casa...

Ejem... D'això se'n diu tenir un problema de retenció de recursos humans...

27 de setembre 2006

Ezdic fadal...



Ezdic fadal... Ezdic zuped conzdipada... Mecagunlolla! No zé paz on l'he billadz pedo azo ez una merzda...

21 de setembre 2006

Resum

Això és precisament el que penso d'una controvèrsia molt actual:

18 de setembre 2006

Halong Bay


1 tros de paradís

14 de setembre 2006

Per fi! Algunes foticos... (1a part)

Angkor Wat - Cambotja

Hoi An - Vietnam


Ho Chi Minh a l'oficina de correus de Saigón


El Delta del Mekong


Contradiccions al Delta del Mekong


12 de setembre 2006

Es nota que continuo avorrint-me al curro?

You Are 32% Sociopath
From time to time, you may be a bit troubled and a bit too charming for your own good.It's likely that you're not a sociopath... just quite smart and a bit out of the mainstream!
Are You A Sociopath?


Your Travel Profile:

You Are Extremely Well Traveled in Southern Europe (87%)

You Are Well Traveled in Eastern Europe (60%)You Are Somewhat Well Traveled in Western Europe (29%)

You Are Somewhat Well Traveled in the Northeastern United States (29%)

You Are Somewhat Well Traveled in Africa (25%)

You Are Somewhat Well Traveled in the Middle East (25%)

You Are Somewhat Well Traveled in the United Kingdom (25%)

You Are Mostly Untraveled in Scandinavia (20%)

You Are Mostly Untraveled in Asia (8%)

You Are Untraveled in Australia (0%)

You Are Untraveled in Canada (0%)

You Are Untraveled in Latin America (0%)

You Are Untraveled in New Zealand (0%)

You Are Untraveled in the Midwestern United States (0%)

You Are Untraveled in the Southern United States (0%)

You Are Untraveled in the Western United States (0%)

How Well Traveled Are You?


Your Hidden Talent
Your natural talent is interpersonal relations and dealing with people.You communicate well and are able to bring disparate groups together.Your calming presence helps everything go more smoothly.People crave your praise and complements.

07 de setembre 2006

El curro és un avorriment!!!!

You Are 48% Open Minded
You aren't exactly open minded, but you have been known to occasionally change your mind.You're tolerant enough to get along with others who are very different...But you may be quietly judgmental of things or people you think are wrong.You take your own values pretty seriously, and it would take a lot to change them.
How Open Minded Are You?



You Are Cyclops
Dedicated and responsible, you will always remain loyal to your cause.You are a commanding leader - after all, you can kill someone just by looking at them.
Power: force beams from your eyes
Which of the X-Men Are You?


You Have a Melancholic Temperament
Introspective and reflective, you think about everything and anything.You are a soft-hearted daydreamer. You long for your ideal life.You love silence and solitude. Everyday life is usually too chaotic for you.
Given enough time alone, it's easy for you to find inner peace.You tend to be spiritual, having found your own meaning of life.Wise and patient, you can help people through difficult times.
At your worst, you brood and sulk. Your negative thoughts can trap you.You are reserved and withdrawn. This makes it hard to connect to others.You tend to over think small things, making decisions difficult.
What Temperment Are You?

Coses damunt de gats

Al blog de la Tallulah hi he descobert una pàgina web freaky, freaky de veritat: www.stuffonmycat.com És una pàgina de fotos de gats amb coses al damunt... Ejem... Aquí en teniu una mostra:


04 de setembre 2006

Crisi post - vacacional (crec...)


Bueno... ja hi tornem a ser. Ahir em vaig reincorporar a la feina després de 4 setmanes. I estic enmig d'una fase de reflexió/crisi postvacacional. Per què? Doncs, bàsicament, perquè em trobo davant d'un curs / any en el que hauré de resoldre unes quantes coses relacionades amb l'estil de vida que porto i el que voldria portar... L'etern debat del que faig versus el que crec que hauria de fer o el que voldria fer...

Suposo que no cal que expliqui que d'això el viatge en té bastant la culpa... L'estada a Vietnam i Cambotja m'ha fet pensar bastant. Amdós països són fantàstics, amb un munt de coses per aprendre i amb una realitat tant diferent de la nostra... I aleshores, et dóna per pensar...

1. He tornat amb ganes de canviar de feina. N'estic fins els collons d'una feina que em fa patir. No pot ser que m'angoixin els projectes i la jefa. No pot ser que els diumenges al vespre m'angoixi. No pot ser que hi hagi nits que em costi dormir. No pot ser que hagi de currar alguns caps de setmana sense que això es tradueixi en més temps lliure de veritat o més peles. Total, que he de canviar de feina.

2. Problema: estic en una situació personal delicada a la hora de plantejar el canvi. Per un costat, necessito una feina que sigui comprensiva amb les urgències personals. És de preveure que, tard o d'hora, els avis em donaran un susto o comencin a necessitar atenció permanent. Aleshores, la feina haurà de permetre'm un marge d'actuació. Puntual o continuat.

3. D'altra banda, a més, el Mico i jo ens hem plantejat ser pares d'aquí a un dos anys i mig o així... Per tant, he de canviar aviat. No és urgent però tampoc puc endarrerir-ho massa. No és gaire oportú arribar a una feina i quedar-se embarassada...

4. Ja més relacionat amb el tipus de feina... no en tinc ni idea. I això també és un problema. La meva inclinació seria anar a parar a un lloc com el de la M: tercer sector, temes de projectes de serveis personals, projectes europeus, ocupació i igualtat d'oportunitats, etc. Però això costa de trobar.... Està clar que el sector públic és molt complicat i passo del sector privat. Jo només hi puc trobar feines xungues i dures com la que tinc ara. Pel que fa les peles, m'és igual si cobro menys a l'any a canvi de més tranquil·litat i més temps lliure...

En fi...

I en un altre ordre de coses:

1. Vull fer alguna cosa per mi mateixa. Vull ocupar el meu temps lliure més enllà de quedar amb gent, llegir i mirar la tele. A Cambotja i Vietnam vaig pensar, més d'una vegada, que havia i volia fer quelcom que em faci millor persona. No millor professional, sinó millor jo. Per tant, suposo que buscaré alguna ONG o entitat amb la que col·laborar... Així, d'entrada, m'inclino pel tema de la immigració. Sincerament penso que és molt important i que ens cal involucrar-nos si volem que les coses no es torcin massa... Ahir però, una amiga em deia que demà va a una reunió d'Amnistia Internacional. I també em fa gràcia... En fi, li hauré de donar alguna volta...

I res... suposo que així, posat per escrit i damunt del paper les coses es veuen més simples que no pas quan les penses...

Demà intentaré penjar fotos del viatge.

01 de setembre 2006

Estem a Singapur (de tornada)...

Be, despres de 3 setmanes de viatge FANTASTIC estem de tornada. 6 hores d'escala a Singapur i 15 hores mes de vol fins a Barcelona... Desitjeu-nos sort...